rattvise-kampanj-bannerrattvise-kampanj-banner

Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 90 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kampanjledare till Röda Korset, Stockholm

Programansvarig specialist till Enheten för näringslivssamverkan och partnerskap, Stockholm

RFSL söker personer till styrelsen

Fler lediga jobb

Om oss

Publicerad
torsdag, 27 oktober 2011
Uppdaterad
torsdag, 21 januari 2016

Vi är Rättviseförmedlingen:

Rättviseförmedlingen är en partipolitiskt obunden ideell organisation. Vår verksamhet går ut på att använda vårt nätverk av fler än 90 000 följare i sociala medier till att helt gratis bredda urvalslistor i olika sammanhang. Det kan exempelvis handla om att hitta kunniga paneldeltagare och talare vid konferenser eller experter till tv-, radio och tidningar. Vi letar alltid efter dem som inte redan tillhör ”de vanliga” (normen) i olika sammanhang. Detta gör vi för att bredda, komplettera och utöka våra uppdragsgivares egna nätverk – så att de därigenom får fler kompetenta personer att välja på. Vi tycker nämligen att det säger sig självt att ett brett urval leder till bättre möjligheter att anlita den med bäst kompetens. Därigenom kan Rättviseförmedlingen medverka till att det skapas bättre paneler, konferenser, TV- & radioprogram och tidningar. Voilà!

Vill du också medverka till att fler kompetenta personer får chansen i olika sammanhang? Gå in och gilla här (Facebook), följ oss här (Twitter), här (Instagram) eller här (LinkedIn) så får du genast koll på vad vi letar efter just nu.

Letar du själv folk? Här kan du läsa mer om hur du kan använda dig av Rättviseförmedlingen för att bredda ditt eget nätverk.

Vill du veta mer om de formella bitarna, kan du kika in våra stadgar här och se vår senaste verksamhetsberättelse och årsredovisning här (OBS! På sidan 13 finns ett korrfel där projektstöd från Ungdomsstyrelsen och Tillväxtverket hamnat på raden för Privata bidrag fast de skulle ha varit på raden för Offentliga bidrag).

Har du inte hittat svaren du söker? I vår FAQ hittar du ytterligare 38 frågor och svar om Rättviseförmedlingen.

Här hittar du ett snajdigt kontaktformulär.

Och här har du lite mer info om oss som jobbar med Rättviseförmedlingen på olika sätt.

scroll-top