Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Bannerboy söker Senior Creative Developer, Stockholm

Riksteatern söker personalspecialist med fokus på jämlikhet och mångfald, Botkyrka

Kulturlyftet – Kultur i hela landet söker en projektassistent, Stockholm

Fler lediga jobb
nyhet

Vinterkampanj

Publicerad
måndag, 5 december 2016

Nu är det snart ett nytt år – en perfekt tid för förändring och rekrytering av fler medarbetare! Inför julen har vi tagit fram ett specialerbjudande där era platsannonser ligger uppe 3 veckor (över hela jul- och nyårshelgen), alltså mellan 16 december och 8 januari. Dessutom får ni fler delningar och ännu mera spridning på era annonser! 

Rättviseförmedlingen har över 100 000 följare på Facebook, LinkedIn, Twitter och Instagram att platsannonsera genom oss innebär att vi presenterar dina lediga tjänster för så många som möjligt av dem. Dessutom är det:

  • Ett sätt att visa omvärlden att ert företag arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald.
  • En möjlighet att nå våra över 100 000 rättviseförmedlare och deras sammanlagda nätverk. Rättviseförmedlarna följer oss för att de vill hjälpa till att rätta till skevheter och hitta de som tillhör underrepresenterade grupper.
  • Ett konkret sätt att stötta vårt arbete för jämställdhet och mångfald.

DESSA NÅR DU MED DIN ANNONS

70% av rättviseförmedlarna är kvinnor. Den största andelen är 25 – 44 år och 16% av dem är 45 – 54 år. Större delen av dem bor i Stockholm men vi är även stora i Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi vet att våra följare är bra på att sprida och dela annonser till vänner och bekanta, vilket gör att vi får bra räckvidd även i mindre städer (många av våra följare runt om i landet efterlyser ofta platsannonser i deras regioner).

”Vi använder oss regelbundet av Rättviseförmedlingen eftersom rättvis rekrytering och mångfald står högt upp på dagordningen både hos oss på Wise Professionals, men även hos våra kunder. Genom att annonsera via Rättviseförmedlingen upplever vi att vi når fler kandidater som vi kanske annars inte hade kunnat nå.” – Wise Professionals

Information in English

EN PLATSANNONS INNEBÄR:

  • Att platsannonsen, tillsammans med er logotyp, under 2 veckor exponeras på vår webbsida rattviseformedlingen.se
  • Att vi sprider information om platsannonsen i vårt nätverk av rättviseförmedlare i sociala medier.
  • Att vi för statistik över spridning samt det engagemang som din platsannons skapat och skickar det till er efter avslutad annonsering.

VAD VI BEHÖVER AV ER FÖR EN PLATSANNONS:

  • Annonstext som beskriver tjänsten på ett sakligt och icke-diskriminerande sätt (vi kan hjälpa till att skriva annonstexten om ni önskar).
  • En kvadratisk version av er logotyp på vit bakgrund, minst 200 pixlar bred.
  • Faktureringsadress + referens

Kontakta oss på info@rattviseformedlingen.se för mer information och prisuppgift.

scroll-top