Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Red Flag söker systemutvecklare, Stockholm

Sida söker programadministratör till Enheten för global social utveckling, Stockholm

Nationalmuseum söker säljare och värdar, Stockholm

Fler lediga jobb
nyhet

Vinn biobiljetter till I am not a witch!

Publicerad
måndag, 5 mars 2018

Utan er finns inte Rättviseförmedlingen, och vi vill därför ge er en liten present såhär i vinterkylan. Vi har fått 40 biljetter till filmen I am not a witch att tävla ut till rättviseförmedlare över hela landet!

Om filmen

Filmen handlar om 9-åriga Shula som anklagas för häxeri och tvingas välja mellan att förvandlas till en get eller att skickas i häxläger. Den tar sig an såväl zambisk tradition som västerländsk exotifiering med en god portion humor och skärpa. I am not a witch hade världspremiär på Cannes filmfestival och belönades med pris för Bästa debut på Stockholms filmfestival. Den vann också bästa film på filmfestivalen CinemAfrica. Här kan du läsa mer om filmen.

Så här gör du för att tävla

Skriv en motivering till varför just du och en vän ska få gå på I am not a witch i kommentarsfältet på det här Facebookinlägget. Skriv också vilken stad du vill gå i. En jury bestående av Rättviseförmedlingens kansli kommer utse 20 vinnare som får ta med sig varsin vän på bio i valfri stad.

Till följande städer kan du vinna biljetter:

Båstad
Eskilstuna
Göteborg
Lidköping
Lund
Malmö
Norrköping
Stockholm
Umeå
Uppsala

Tävlingen pågår till och med 00.00 imorgon, tisdag 6 mars. Vinnarna meddelas via Facebook under onsdagen, så håll utkik då!

Lycka till!

scroll-top