Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Mobile Interaction söker Frontend-utvecklare, Stockholm

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker producent för turnerande verksamhet, Vällingby

Regeringskansliet söker Kulturråd, Istanbul

Fler lediga jobb
nyhet

Vinn biobiljetter till Battle of the sexes!

Publicerad
tisdag, 14 november 2017
Uppdaterad
måndag, 15 januari 2018

Vi bjussar på film!

Utan er finns inget Rättviseförmedlingen, därför är vi nu superglada över att kunna ge några av er en liten treat i höstmörkret!

Den här veckan pågår Stockholm Filmfestival och vi har fått 20 biljetter att tävla ut till alla grymma rättviseförmedlare! Filmen visas nu på torsdag den 16 november kl 18.00 på biograf Saga i Stockholm. Här finns mer info om filmen.

 

Så här tävlar du!

För att vara med i tävligen behöver du maila en motivering till info@rattviseformedlingen.se, ange BATTLE i ämnesraden. Skriv varför just du och en vän ska få gå på Battle of the sexes. En jury bestående av Rättviseförmedlingens kansli kommer utse 10 vinnare som får ta med sig varsin vän till visningen den 16 november på biograf Saga.

Vinnarna meddelas kl 13.00 i morgon onsdag, så se till att hålla koll på mailen!

 

Om Battle of the sexes

Såhär skriver Stockholm Filmfestival på sin hemsida om filmen:

Oscar-vinnaren Emma Stone spelar tennisikonen Billie Jean King i filmen om en av TV-historiens största sporthändelser. Det avdankade och manschauvinistiska tennisproffset Bobby Riggs utmanar King, då världsetta, i en match som ska refereras till som slaget mellan könen. Regissörerna från Little miss Sunshine ramar in händelserna i en varm komedi.

scroll-top