Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Regeringskansliet söker Kulturråd, Istanbul

Östgötateatern söker maskör och perukmakare

Kulturlyftet – Kultur i hela landet söker en projektassistent, Stockholm

Fler lediga jobb
nyhet

Vill du också bli en rättviseförmedlare? yes, grymt.

Publicerad
torsdag, 3 mars 2011

Om du vill vara med och bidra till ett mer jämställt och rättvist samhälle, klicka här: www.facebook.com/rattviseformedlingen och därefter gilla/like. Nu börjar det roliga!

Bidrar gör du genom att direkt på facebookssidan tipsa om kompetenta personer efter varje efterlysning. Resultaten läggs sedan, med jämna mellanrum, upp här på hemsidan (som med tiden ska bli både mer användarvänlig och överskådlig, vi lovar!). Tillsammans utplånar vi därmed ursäkten “det fanns inga andra”. Dom finns, och vi bevisar det tillsammans.

Vi vill även inspirera alla som blir inbjudna att delta i ett sammanhang där de kan berika en monokultur, eller bryta en norm – t ex genom att vara kvinna i en panel där resten är män, eller tvärtom – att TACKA JA. Vi tror att det är viktigt.

Och du som vill ha vår hjälp att hitta folk, maila din förfrågan till rattvisa@frau.se. Vi uppskattar alla som vänder sig till oss och fler än 23 000 rättviseförmedlare vill inget hellre än att hjälpa till.

VARMT VÄLKOMNA!

scroll-top