Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Sida söker programansvarig specialist till Enheten för globalt hållbar ekonomisk utveckling,…

Riksteatern söker personalspecialist med fokus på jämlikhet och mångfald, Botkyrka

Riksteatern söker Löneadministratör, Botkyrka

Fler lediga jobb
nyhet

Vi söker nya volontärer!

Publicerad
fredag, 11 mars 2016
Uppdaterad
måndag, 14 mars 2016

Hej du som vill engagera dig ännu mer i Rättviseförmedlingen, här är din chans!

Alla efterlysningar som vi gör sammanställs och publiceras som listor på vår hemsida tack vare vår fantastiska volontära listgrupp. Listorna är kärnan i vårt arbete och nu behöver vi förstärka listgruppen. Därför söker vi fler som vill engagera sig ca 4-8 timmar/månad. Du ska gilla att göra research och sammanställa information. Det underlättar dessutom om du gillar struktur och noggrannhet och har ett öga för text. Om du är peppad på uppdraget – fyll i det här ansökningsformuläret senast 20 mars.

De volontärer som blir aktuella för listgruppen samlas för en utbildning i Stockholm* 30 mars eller 14 april  (tid 17:30 – 20:30) och det är viktigt att du kan vara med något av dessa datum. Om du har frågor, maila dem till info@rattviseformedlingen.se.

*Just den här första träffen har vi inte möjlighet att bekosta resor och därför blir det en viss Stockholmscentrering bland just detta intag av volontärer. Men vi jobbar på att hitta sätt att skapa lokala volontärgrupper i andra städer. Maila oss gärna om du har förslag på hur du kan hjälpa till med det. Kram!

scroll-top