Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Studiefrämjandet söker utvecklingsledare, Stockholm

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker chef/verkställande producent, Vällingby

Kulturlyftet – Kultur i hela landet söker en projektassistent, Stockholm

Fler lediga jobb
nyhet

Vi söker en digital strateg!

Publicerad
fredag, 25 maj 2018
Uppdaterad
måndag, 28 maj 2018

Vi tror att världen behöver Rättviseförmedlingen, och vi tror att Rättviseförmedlingen behöver dig! För nu letar vi efter ytterligare en person till vårt kansli som kan arbeta för att nå vår vision om ett jämlikt samhälle där fördomar och snäva nätverk inte begränsar någons framtidsutsikter. Den här gången söker vi dig som vill se till att vi är bland de allra bästa på sociala medier, och som kan ta Rättviseförmedlingens digitala kanaler till nästa nivå. Kort sagt – är du vår nya digitala strateg?

Det vi gör på dagarna är att vi arbetar lösningsorienterat genom att bredda nätverk och lyfta kompetens – för att utmana bilden av vem som kan göra vad. Idag samlar Rättviseförmedlingen över 135 000 personer i sociala medier – en digital folkrörelse som gör konkret skillnad för jämlikhet. Låter det intressant? Mer information om tjänsten, och hur du gör för att söka den hittar du här.

Vi längtar efter dig!

scroll-top