Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Stockholms handbollförbund söker projektledare, Stockholm

Riksteatern söker Löneadministratör, Botkyrka

Bannerboy söker Senior Creative Developer, Stockholm

Fler lediga jobb
nyhet

Vi bjuder på biovisning av En fantastisk kvinna!

Publicerad
fredag, 19 januari 2018

Stockholm – vi vill bjuda er på bio! 

Tillsammans med Bio Rio vill vi bjuda våra följare på bio! För ni vet vad vi brukar säga va? Utan er, inget Rättviseförmedlingen. Den 6 februari visar vi därför hyllade och prisbelönta filmen En fantastisk kvinna!

Filmen handlar om Marina, en ung transkvinna i Santiago som jobbar som servitris men hyser stora sångambitioner. Hon är i en relation med Orlando, en betydligt äldre man som plötsligt går bort efter att de har firat Marinas födelsedag. Istället för att få sörja sin älskare så inser Marina att hon behöver kämpa för sin rätt att få vara sig själv och mot Orlandos familj som tror att hon har något med dödsfallet att göra.

Regissören Sebastián Lelio är tillbaka efter filmen Gloria med ännu en stark kvinnlig skildring i En fantastisk kvinna med Daniela Vega i huvudrollen som Marina, som belönades med Bästa kvinnliga roll under Berlins Filmfestival 2017. Läs mer om filmen här.

 

Vad händer?

Rättviseförmedlingen och Bio Rio bjuder på biovisning av En fantastisk kvinna.

 

När?

Den 6 februari kl. 20.00 på Bio Rio i Stockholm.

 

Hur?

Hämta dina biljetter fr.o.m. den 19 januari på Bio Rio. Max 2 biljetter/person. Uppge Rättviseförmedlingen i biljettkassan. Först till kvarn gäller!

Information om Bio Rios öppettider hittar du här.

scroll-top