Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Sida söker programansvarig specialist till Enheten för globalt hållbar ekonomisk utveckling,…

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker producent för turnerande verksamhet, Vällingby

Mobile Interaction söker Frontend-utvecklare, Stockholm

Fler lediga jobb

Våra tjänster

Publicerad
torsdag, 3 april 2014
Uppdaterad
torsdag, 22 september 2016

Vill ditt företag eller organisation bidra till ett mer rättvist samhälle? Här hittar du en översikt för hur du kan samarbeta med Rättviseförmedlingen och samtidigt bidra till vår ideella verksamhet. De tjänster vi erbjuder är:


 

Platsannonsera hos oss

Att platsannonsera hos oss är ett unikt sätt att nå nya målgrupper och hitta andra än de ni har i era vanliga kontaktnät. Här kan du läsa mer om hur du platsannonserar hos oss.


 

Boka en av våra föreläsningar, eller workshops

Vi kommer gärna och föreläser eller håller i en workshop för dig och din arbetsgrupp! Här kan du läsa mer om detta.


 

Gå en kurs

Kom själv, ta med din chef eller kollega eller varför inte din bästis!? På rättviseförmedlingens utbildningstillfällen delar vi med oss av vår kunskap och våra lärdomar på ett fördjupande och superkonkret sätt. Här hittar du information de kurser vi håller just nu!

 


 

Adoptera en lista

Genom att adoptera en lista gör ditt företag konkret skillnad i er bransch, då ni tillsammans med Rättviseförmedlingen lyfter fram den kompetens som andra haft svårt att hitta. Det blir samtidigt ett sätt att visa för andra att ni tar jämställdhet och mångfald på allvar. För mer information och prisuppgifter, kontakta info@rattviseformedlingen.se.


 

Bli sponsor

Vi har olika lösningar och nivåer för hur du kan bli en supporter till Rättviseförmedlingen. Gemensamt för dessa är att vi exponerar ditt företag på vår hemsida och andra kanaler, samt förser er med underlag för att kommunicera ert engagemang i era egna kanaler. Ni får dessutom rabatt på våra föreläsningar och alltid personlig service och högsta prioritet när ni vill ha vår hjälp för att göra efterlysningar. Kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information och prisuppgifter.

 


 

Sagt om Rättviseförmedlingen

”När Rättviseförmedlingen i år firar två år framstår den som en av de viktigaste initiativen i Sverige för att lyfta fram all den kompetens som förtjänar en rättvis plats i samhället.” – ur CSR i Praktiken som förutspår vilka som har mest makt att påverka hållbarhetsarbetet i företagen mest under 2012.

”Rättviseförmedlingen är verkligen typexemplet på vad engagemang, passion och nätverk kan åstadkomma och hur det kombinerat med ny teknik blir grunden för de nya digitala folkrörelserna. Dessutom lär de oss hur man kan engagera sig för frågor som väcker reaktion och föra en konstruktiv dialog. Detta utan att behöva gå i ständig polemik trots att man arbetar med en fråga som ofta upplevs så oerhört provocerande.”
– mediestrategen Brit Stakston i sin blogg.

”Det är en idé som kommer att förändra samhällsstrukturen i grunden och bidra till ett mer demokratiskt, rättvist och jämställt samhälle. Idén berör därmed alla människor i hela landet och om dom internationella planerna genomförs, kommer den dessutom
påverka långt utanför Sveriges gränser och påverka hela världen.” – motiveringen till varför Rättviseförmedlingen tog hem förstapriset i GS-fackets tävling Gemensam Styrka.

Läs mer om vad som skrivits om Rättviseförmedlingens arbete i vårt pressarkiv.

scroll-top