Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

My Dream Now söker marknadskommunikatör, Stockholm

Riksteatern söker turnerande ljudtekniker, Stockholm

Sjöräddningssällskapet söker Digital fundraiser, Göteborg

Fler lediga jobb
nyhet

VÄLKOMMEN TILL RÄTTVISEFÖRMEDLINGEN, JOSEPHINE BLADH!

Publicerad
onsdag, 3 maj 2017

Idag är vi glada över att kunna presentera vårt senaste tillskott till Rättviseförmedlingens team, Josephine Bladh, som blir tillförordnad verksamhetschef. 

–  När vår nuvarande VD Sofia Embrén har valt att gå vidare till nya utmaningar är det lyxigt att Josephine med sina erfarenheter från samhällsförändring och tidigare chefsuppdrag vill vara en del av vårt team. Josephine är ett fantastiskt tillskott till vårt arbete för ett samhälle fritt från strukturell diskriminering, rasism och fördomar, säger Seher Yilmaz, ordförande för Rättviseförmedlingen.

Josephine Bladh har bakgrund i det svenska civilsamhället och arbetar nu som transformativ konsult. Hon har tidigare varit förbundsordförande för Sveriges elevråd-SVEA, förbundssekreterare för Förbundet Vi Unga och arbetat inom folkbildningen. Hon brinner för värderingsstyrt ledarskap, att jämna ut makt och stärka medmänniskor utifrån vad de själv är. Josephine kommer att vara tillförordnad verksamhetschef till dess att Rättviseförmedlingen hittar sin nästa VD.

Varför ville du jobba på just Rättviseförmedlingen?

– Jag vill aktivt förändra samhället genom att göra det rättvisare men också snällare. Jag tror att samhällsförändring går snabbare om en gör det med inkludering, humor och genom att uppmana/stödja snarare än att slå på fingrarna. Utifrån detta känns detta uppdrag som en dröm!

– För mig är Rättviseförmedlingen några som tänjer på gränserna både i det uppdrag en valt att axla men också genom vilken form och metod en valt.

Så hur känns det nu då? 

Jag har varit rättviseförmedlare (pingat in och tipsat om personer, beställt tjänster, annonserat) i flera år. Nu ska jag få se och leda hantverket, hjärnorna och kämparna bakom mitt vardagliga flöde. Det känns klurigt men det är ju då jag trivs som bäst! Och ett gott chefskap är ju mest en summa av vad vi lyckas åstadkomma tillsammans.

Vill du kontakta Josephine, eller vill du veta mer om samarbeten eller verksamheten i stort. Maila oss på info@rattviseformedlingen.se så berättar vi mer! Är du vår nästa VD? Sök jobbet innan den 4 maj här.

scroll-top