Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Mobile Interaction söker Frontend-utvecklare, Stockholm

Studiefrämjandet söker utvecklingsledare, Stockholm

Kultur i Väst söker konsulent inom biblioteksområdet, inriktning media och mångspråk, Göteborg

Fler lediga jobb
Foto: Pax Engström Nyström/Veckans Affäre
Foto: Pax Engström Nyström/Veckans Affärer
Föreläsning

Vi modererar panelsamtal och seminarier

Publicerad
fredag, 12 juni 2015
Uppdaterad
tisdag, 28 juni 2016

Vi modererar gärna seminarier, konferenser och panelsamtal. Våra medarbetare har stor erfarenhet av att leda diskussioner, ställa relevanta frågor och se till att publiken tar en aktiv del i samtalet. Vi åtar oss moderatorsuppdrag inom ämnesområden som på något sätt relaterar till vår verksamhet. Det kan till exempel handla om att få till mer jämställdhet och mångfald i olika sammanhang, eller om att bilda opinion och skapa engagemang i sociala medier.

 

SEHER YILMAZ

Seher är Rättviseförmedlingens styrelseordförande. Hon har bakgrund som konsult inom samhällskommunikation på PR-byrå och fackförbund, och började sin bana inom den ideella sektorn som ordförande för Sveriges Elevkårer. Seher har varit ledamot i Skolverkets styrelse och sitter på uppdrag av regeringen i insynsrådet för Statens historiska museer.

För prisuppgift och frågor: info@rattviseformedlingen.se eller 0731-46 16 61

 

scroll-top