Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kulturlyftet – Kultur i hela landet söker en projektassistent, Stockholm

Mobile Interaction söker Frontend-utvecklare, Stockholm

Bannerboy söker Senior Creative Developer, Stockholm

Fler lediga jobb
Föreläsning

SOCIALA MEDIER – THIS IS HOW WE DO IT

Publicerad
tisdag, 3 februari 2015
Uppdaterad
tisdag, 28 juni 2016

Rättviseförmedlingen engagerar idag fler än 135 000 personer på Facebook, Twitter och Instagram. Varje vecka ökar vi i genomsnitt med 400 nya följare. I denna föreläsning berättar vi om hur vi har gjort för att engagera kring jämställdhet och mångfaldsfrågor på nätet.

Hur får man människor att gilla, dela och engageras av det man vill kommunicera? Hur fungerar Facebook egentligen? Varför och hur ska man ge sig in på Twitter? Och går det egentligen att prata jämställdhet och mångfald i sociala medier?

Den här utbildningen passar för den som skapar innehåll i sociala medier åt sitt företag eller sin organisation, och vill inspireras av vårt exempel.

Utbildningen kan också vara värdefull för den som vill påverka opinion i dagens digitala samhälle och driva frågor som rör jämställdhet och mångfald.

Den här utbildningen kan vara allt från en 45 minuters föreläsning till en halvdags workshop, beroende på era behov.

Vi kan i princip alltid anpassa utbildningar efter era önskemål och behov, så skicka gärna ett mail till oss så pratar vi vidare. Vi nås allra enklast påinfo@rattviseformedlingen.se eller på 0731-46 16 61.

scroll-top