Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Riksteatern söker Projektledare bildproduktion (Filmproducent), Hallunda

Sida söker programansvarig specialist till Enheten för globalt hållbar ekonomisk utveckling,…

Kultur i Väst söker konsulent inom biblioteksområdet, inriktning media och mångspråk, Göteborg

Fler lediga jobb
Kurs

Case Rättviseförmedlingen – så skapar vi engagemang med hjälp av sociala medier

Publicerad
tisdag, 3 februari 2015
Uppdaterad
torsdag, 4 februari 2016

Rättviseförmedlingen engagerar idag fler än 90 000  personer på Facebook, Twitter och Instagram. Vi har gått från 0 – 90 000 aktiva användare utan marknadsföringsbudget och varje vecka ökar vi i genomsnitt med ca 400 nya följare. I denna utbildning ger Soraya Hashim, community manager, konkreta tips på hur man får människor att gilla, dela och engageras av det man vill kommunicera.  Vi berättar om hur vi har gjort för att engagera kring jämställdhet och mångfaldsfrågor på nätet. Denna kurs passar dig som är ny på området, men också dig som vill inspireras av vår metod och strategi i ditt arbete med sociala medier. Utbildningen kan också vara värdefull för den som vill påverka opinion i dagens digitala samhälle och driva frågor som rör jämställdhet och mångfald.

Upplägg: Vi träffas kl 9 för en gemensam frukost. Därefter följer föreläsningar och övningar.

Datum: 15/3 och 19/4

Tid: 9 – 12.

Plats: Hantverkargatan 78, Stockholm

Max antal deltagare per kurs: 25 personer.

Prisuppgift: 4 000 kr (frukost och fika ingår) Vi avsätter ett gäng platser per kurs för en billigare peng till representanter från ideella organisationer. Skriv IDEELL i din anmälan så får ni 50% rabatt.

Anmäl dig här.

Har du frågor, maila oss på info@rattviseformedlingen.se.

SORAYA HASHIM

Soraya är Rättviseförmedlingens röst i sociala medier och ansvarar för Rättviseförmedlingens dagliga efterlysningsverksamhet. Soraya är också journalist och känns bland annat igen från P3. Hon har också bakgrund som pedagog och projektledare med fokus på att inkludera ovana målgrupper hos Världskulturmuseet i Göteborg och bloggar idag för Nöjesguiden.

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande. Vid avanmälan mindre än en vecka före kursstart debiteras full deltagaravgift. Du har dock rätten att skicka en kollega från samma organisation i ditt ställe.

Avgiften faktureras i samband med starten. Betalningsvillkor 30 dagar.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid för få anmälda deltagare. Har du några frågor tveka inte att hör av dig till oss på info@rattviseformedlingen.se.

scroll-top