Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker chef/verkställande producent, Vällingby

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker producent för turnerande verksamhet, Vällingby

Östgötateatern söker maskör och perukmakare

Fler lediga jobb
Kurs

Seminarium: Rekrytera med större mångfald!

Publicerad
onsdag, 8 mars 2017
Uppdaterad
onsdag, 12 april 2017

Rusta din organisation för framtiden – förändra och förnya genom ökad mångfald.

Att jobba med mångfald vid rekrytering är helt avgörande för att möta framtidens utmaningar. Människor med olika bakgrunder och perspektiv skapar tillsammans större innovation och kreativitet. Men många upplever det svårt att bredda sin organisation. Vi ger dig verktygen!

Vi går igenom på vilka sätt din organisation kan bli smartare i arbetet och undvika fallgropar. Rättviseförmedlingen delar med sig av sin rekryteringsmetod och vi har med oss Anna Serner, VD på Svenska Filminstitutet, och Mattias Segelmark, personaldirektör på 3, som delar med sig av hur de har arbetat konkret för att öka mångfalden i sina organisationer.

Innehåll: 

  • Varför arbeta med mångfald?
  • Forskningsstöd – så argumenterar du för mångfald.
  • Så gör andra – ta del av hur våra inbjudna har arbetat med mångfald och vad det gett för gensvar.
  • Tips – så lägger du upp rekryteringsprocessen för ett bredare urval.

Praktisk information

Målgrupp: Chefer med rekryteringsansvar, HR-avdelningar samt ledningsgrupper.

Upplägg: Vi träffas kl 8.30 för registrering och frukost. Kl 9.00 börjar seminariet.

Datum: 20 april.

Tid: 8.30:00 – 11:00.

Plats: Slottsbacken 10, Stockholm (Svenska institutets lokaler).

Prisuppgift: 1950 kr exkl. moms (frukost, fika och seminariematerial ingår).

SEHER YILMAZ

Seher är Rättviseförmedlingens styrelseordförande. Hon har bakgrund som konsult inom samhällskommunikation på PR-byrå och fackförbund, och började sin bana inom den ideella sektorn som ordförande för Sveriges Elevkårer. Seher har varit ledamot i Skolverkets styrelse och sitter på uppdrag av regeringen i insynsrådet för Statens historiska museer.

Inbjuden talare: Mattias Segelmark

Mattias Segelmark är personaldirektör på 3 Sverige. Varje år rekryteras hundratals personer till 3, det ställer krav på en tydlig företagskultur och stark tro på att mångfald är det smarta sättet att bygga organisation på. Mattias delar med sig konkreta exempel och visar hur inkludering är metoden för starkt arbetsgivarvarumärke.

Inbjuden talare: Anna Serner

Anna Serner är VD på Svenska Filminstitutet. Hon är övertygad om att mångfald både framför och bakom kameran är en förutsättning för film som är angelägen, originell och väl utförd. Hennes arbete har uppmärksammats världen över, under seminariet berättar Anna om Filminstitutets arbete för ökad mångfald. Foto: Marie-Therese Karlberg

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande, det innebär att vi håller en plats till dig från och med dagen du anmält dig. Om du skulle tvingas avboka debiteras full deltagaravgift om detta sker mindre än en vecka före kursstart. Det går dock bra att i sådant fall överlåta din plats till en kollega eller vän. Avgiften faktureras i samband med kurstillfället. Betalningsvillkor 30 dagar.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid för få anmälda deltagare. Har du frågor och funderingar hör av dig till oss på info@rattviseformedlingen.se.

scroll-top