Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Mobile Interaction söker Frontend-utvecklare, Stockholm

Östgötateatern söker maskör och perukmakare

Sida söker programansvarig specialist till Enheten för globalt hållbar ekonomisk utveckling,…

Fler lediga jobb
Föreläsning

Rekrytera med större bredd

Publicerad
onsdag, 25 maj 2016
Uppdaterad
fredag, 8 september 2017

Dags att växa genom rekrytering? Vi vill inspirera och ge er kunskap och verktyg som behövs för att ta tillvara på all den kompetens och talang som finns i Sverige idag.

Det handlar om att identifiera vilka delar i rekryteringsprocessen som är extra känslig för påverkan av vår magkänsla och omedvetna föreställningar om vem som kan göra vad.

  • Vi synliggör fallgroparna som sätter stopp för mångfald.
  • Vi går igenom varför bredd av erfarenheter och perspektiv är viktigt för organisationer idag och i framtiden.
  • Vi delar med oss av konkreta tips för en bredare rekryteringsprocess som möjliggör ökad mångfald och säkerställer likabehandling utifrån kompetensbaserad rekryteringsmetod.

Målgrupper: rekryterande chefer, HR-avdelningar, ledningsgrupper, kommunikationsavdelningar och andra intresserade av organisationsutveckling, rekrytering och att locka till sig de allra bästa talangerna.

Upplägg: Allt ifrån en timmes inspirationsföreläsning till ett länge tillfälle med workshops och interaktiva delar (utifrån era behov).

Vi anpassar utbildningar efter era önskemål och behov, så skicka gärna ett mail till oss så pratar vi vidare. Vi nås allra enklast på info@rattviseformedlingen.se.

Psssst! Det går att platsannonsera hos oss för att nå nya målgrupper och talanger och vi kan också analysera era platsannonser ur ett inkluderingsperspektiv. Läs mer om de tjänsterna här.

scroll-top