Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Östgötateatern söker maskör och perukmakare

Sida söker programansvarig specialist till Enheten för globalt hållbar ekonomisk utveckling,…

Bannerboy söker Senior Creative Developer, Stockholm

Fler lediga jobb
Kurs

Rättviseförmedlingens metod – så arbetar du praktiskt med inkludering och representation

Publicerad
fredag, 6 mars 2015
Uppdaterad
onsdag, 17 februari 2016

Sverige är ett av världens mest jämställda länder. Därtill brukar det sägas att vi också är världens mest toleranta folk. Ändå har vi svårt att lyckas få till breda sammansättningar av personer på våra arbetsplatser. Ibland för att vi inte vet hur vi ska göra, andra gånger för att vi är rädda för att göra fel. 

Den här utbildningen riktar sig till dig som redan arbetar, eller har som ambition att arbeta mer effektivt med frågor som rör jämställdhet, jämlikhet och breddad kompetens. Rättviseförmedlingens ordförande Seher Yilmaz presenterar Rättviseförmedlingens metod för praktiskt och konkret arbete med målet att skapa inkluderande arbetsplatser. Utbildningen är dessutom ett bra tillfälle att tillsammans med andra i liknande situation få möjlighet att fördjupa din kunskap, eller skaffa ny genom att utbyta erfarenheter.

Upplägg: Vi träffas kl 9 för en gemensam frukost. Därefter följer under dagen föreläsningar och senare workshops med diskussion.

Datum: 20/4

Plats: Hantverkargatan 78, Stockholm

Tid: 9 – 15.00

Max antal deltagare:  15 personer

Prisuppgift: 7 000 kr/person (frukost, fika och lunch ingår) Vi avsätter ett gäng platser per kurs för en billigare peng till representanter från ideella organisationer. Skriv IDEELL i din anmälan så får ni 50% rabatt.

Anmäl dig här.

Har du några frågor tveka inte att hör av dig till oss på info@rattviseformedlingen.se.

SEHER YILMAZ

Seher är Rättviseförmedlingens styrelseordförande. Hon har bakgrund som konsult inom samhällskommunikation på PR-byrå och fackförbund, och började sin bana inom den ideella sektorn som ordförande för Sveriges Elevkårer. Seher har varit ledamot i Skolverkets styrelse och sitter på uppdrag av regeringen i insynsrådet för Statens historiska museer.

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande. Vid avanmälan mindre än en vecka före kursstart debiteras full deltagaravgift. Du har dock rätten att skicka en kollega från samma organisation i ditt ställe.

Avgiften faktureras i samband med starten. Betalningsvillkor 30 dagar.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid för få anmälda deltagare. Har du några frågor tveka inte att hör av dig till oss på info@rattviseformedlingen.se.

scroll-top