Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Sida söker programansvarig specialist till Enheten för globalt hållbar ekonomisk utveckling,…

Mobile Interaction söker Frontend-utvecklare, Stockholm

Riksteatern söker Projektledare bildproduktion (Filmproducent), Hallunda

Fler lediga jobb
Föreläsning

Kommunicera med mångfald

Publicerad
tisdag, 28 juni 2016
Uppdaterad
måndag, 11 september 2017

Allt fler företag och organisationer väljer att spegla Sveriges mångfald i sin kommunikation. De gör det för att medborgare och konsumenter i allt högre grad kräver en medvetenhet om frågor som jämställdhet och mångfald. Det handlar inte om att vara god, utan om att göra organisationen starkare, mer kreativt och helt enkelt bättre. Under den här föreläsningen ger vi exempel på hur mångfald kan driva kommunikation. Vi går igenom vilka konsekvenserna blir när de här perspektiven glömts bort och berättar om vår verktygslåda för att kommunicera med mångfald.

Målgrupp: Kommunikatörer, byråer som arbetar med pr, kommunikation och reklam.

Upplägg: Ca 1,5 timme med utrymme för frågor och diskussion.

Fokus: Inspiration genom konkreta exempel som stärker medvetenheten om hur mångfald driver kommunikation.

Vi kan i princip alltid anpassa utbildningar efter era önskemål och behov, så skicka gärna ett mail till oss så pratar vi vidare. Vi nås allra enklast på info@rattviseformedlingen.se.

scroll-top