Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kultur i Väst söker konsulent inom biblioteksområdet, inriktning media och mångspråk, Göteborg

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker producent för turnerande verksamhet, Vällingby

Östgötateatern söker maskör och perukmakare

Fler lediga jobb
Kurs

Kommunikation och mångfald

Publicerad
måndag, 19 september 2016
Uppdaterad
onsdag, 15 mars 2017

Allt fler företag och organisationer vill spela en roll i att spegla Sveriges mångfald och använder kommunikation för att nå ut med sitt budskap.

De gör det för att medborgare och konsumenter i allt högre grad kräver en medvetenhet om frågor som jämställdhet och mångfald. Det handlar om att göra organisationen starkare, attraktiv och mer kreativ samtidigt som man bidrar till ett bättre samhälle.

Under utbildningen ger vi exempel på hur kommunikation både kan hjälpa och stjälpa i mångfaldsarbetet. Vi går igenom vilka konsekvenserna blir när perspektiven glöms bort och visar på positiva exempel. Vi presenterar också vår verktygslåda för att kommunicera med mångfald. Kursen hålls av Aurora Percovich Gutierrez, produktionsledare på Rättviseförmedlingen.  Anmäl dig nedan!


Praktisk information

Målgrupp: Kommunikatörer, chefer, marknadsförare, byråer som arbetar med pr, kommunikation och reklam.

Upplägg: Ca 2,5 timme med utrymme för frågor och diskussion

Fokus: Inspiration! Begrepp, bilder, hur hanterar man snedsteg i kommunikation. Konkreta exempel som inspirerar och stärker medvetenheten om hur mångfald driver kommunikation.

Datum: 24/4

Plats: tbc

Tid: 09.00 – 11.30

Max antal deltagare: 25

Prisuppgift: 3 250 kr plus moms. Priset inkluderar frukost. Vi avsätter alltid några platser per kurs för en billigare peng till representanter från ideella organisationer. Skriv IDEELL i din anmälan om du vill ta del av rabatten som är 50%.

Anmälan Kommunikation & Mångfald

  • Fyll i verksamhetens adress, organisationsnummer, referens och ev mejladress dit vi kan skicka fakturan.
  • Är du rullstolsburen, vill du använda hörselslinga eller har du andra tillgänglighetsbehov? Fyll i här!
  • Kostbehov så som vegetariskt, veganskt eller allergier? Fyll i här!

AURORA PERCOVICH GUTIERREZ

Aurora är vår marknadsperson vilket innebär att ni kommer komma i kontakt med henne om ni vill starta ett företagssamarbete, funderar på att platsannonsera eller vill boka oss som utbildare/föreläsare/inspiratörer. Aurora styr och ställer även våra evenemang och var en av hjärnorna bakom vår 12-timmars festival på Moderna Museet i Stockholm.

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande, det innebär att vi håller en plats till dig från och med dagen du anmält dig. Om du skulle tvingas avboka debiteras full deltagaravgift om detta sker mindre än en vecka före kursstart. Det går dock bra att i sådant fall överlåta din plats till en kollega eller vän. Avgiften faktureras i samband med kurstillfället. Betalningsvillkor 30 dagar.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid för få anmälda deltagare. Har du frågor och funderingar hör av dig till oss på info@rattviseformedlingen.se.

scroll-top