Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kultur i Väst söker konsulent inom biblioteksområdet, inriktning media och mångspråk, Göteborg

Studiefrämjandet söker utvecklingsledare, Stockholm

Mobile Interaction söker Frontend-utvecklare, Stockholm

Fler lediga jobb
Föreläsning

SÅ BRYTER VI MÖNSTER – INSPIRATION

Publicerad
tisdag, 3 februari 2015
Uppdaterad
fredag, 8 september 2017

I den här föreläsningen berättar vi om varför ett aktivt arbete för att spegla hela samhället spelar roll. Vi förklarar vilka konsekvenserna kan bli för den aktör som inte är medveten om vikten av bred representation och berättar om goda exempel på de som lyckats. Dessutom ger vi handfasta tips på vad ni själva kan börja göra direkt och konkret för att få till mer jämställdhet och mångfald i olika sammanhang.

Målgrupp: Alla möjliga sammanhang som vill inspirera till mer jämställdhet och mångfald. Våra inspirationsföreläsningar kan passa på en kick-off, en konferens, en festival eller en mässa.

Upplägg: ca 1 timme med utrymme för frågor och diskussion

Fokus: Inspiration! Konkreta exempel och handfasta tips. Målsättningen är att publiken ska bli peppad och motiverad att göra skillnad i sin vardag.

För prisuppgift och frågor: info@rattviseformedlingen.se

Den här utbildningen kan också planeras till en kortversion på 45 minuter alternativt till en halvdags workshop innehållande praktiska och inspirerande övningar. Kontakta oss på info@rattviseformedlingen.se eller 070-033 30 47 så berättar vi mer!

scroll-top