Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Riksteatern söker personalspecialist med fokus på jämlikhet och mångfald, Botkyrka

Riksteatern söker Löneadministratör, Botkyrka

Mobile Interaction söker Frontend-utvecklare, Stockholm

Fler lediga jobb
Kurs

Förändra världen med sociala medier

Publicerad
onsdag, 12 april 2017
Uppdaterad
tisdag, 20 mars 2018

Förändra 🌎 med sociala medier!

Vår resa började en kväll då en bubblig och förändringssugen grundare promenerade hem genom ett sommarvarmt Stockholm, slog upp datorn och skrev några rader på Facebook. Några debatter, skruvade algoritmer, kritiska och hyllande röster, brev från statsministern och hundratusen följare i sociala medier senare är Rättviseförmedlingen en viktig röst i samhällsdebatten. Allt tack vare viljan att förändra och kraften i sociala medier. Under den här kursen delar vår sociala medier-expert Tina Sayed Nestius med sig av det vi lärt oss och blickar framåt mot vad vi tror kommer krävas för att vara bäst i sociala medier i framtiden.

Fokus ligger på Facebook och Instagram.

I kursen tar vi upp:

  • Handfasta tips på hur du slår igenom i sociala medier

  • Innehåll och tonalitet

  • Hur algoritmerna styr

  • Viktiga trender och vilka du ska undvika

  • På vilket sätt  statistik och datadriven kommunikation förbättrar din verksamhet

  • Hur du väljer kanal

Kanske har er resa precis börjat, kanske har ni kommit en bit på vägen eller kanske ska ni ta nästa steg och vill inspireras tillsammans med andra. Den här kursen tar alla er vidare. Målet är att du ska gå härifrån med mängder med inspiration till ditt eget arbete i sociala medier, och konkreta tips på hur du kan skapa din egen verksamhets sociala medier-strategi.

 

TINA SAYED NESTIUS

Tina är projektledare för vårt mediegranskningsprojekt. Hon har en bakgrund som journalist och har hittills hunnit med att vara allt från reporter till chefredaktör. Sedan 2015 kan hon också titulera sig författare då boken #blidigitaltsmart gavs ut. Senaste åren har Tina drivit egen kommunikationsbyrå och hjälpt organisationer att bli bättre på digitalt i allmänhet och sociala medier i synnerhet.

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande, det innebär att vi håller en plats till dig från och med dagen du anmält dig. Om du skulle tvingas avboka debiteras full deltagaravgift om detta sker mindre än en vecka före kursstart. Det går dock bra att i sådant fall överlåta din plats till en kollega eller vän. Avgiften faktureras i samband med kurstillfället. Betalningsvillkor 30 dagar.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid för få anmälda deltagare. Har du frågor och funderingar hör av dig till oss på info@rattviseformedlingen.se.

scroll-top