Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Nationalmuseum söker säljare och värdar, Stockholm

Red Flag söker systemutvecklare, Stockholm

Stockholms handbollförbund söker projektledare, Stockholm

Fler lediga jobb
nyhet

Rättvisepriset 2015

Publicerad
onsdag, 2 september 2015
Uppdaterad
måndag, 27 november 2017

Tjohoo, nu är det dags att nominera till Rättvisepriset 2015!

Här är en film som vi har lagt ut på vår Facebooksida, det är även där du nominerar till priset. Om du inte har ett Facebook-konto så kan du nominera genom att maila oss namn och motivering till info@rattviseformedlingen.se (skriv Rättvisepriset i ämnesraden) så lägger vi ut din motivering i Facebooktråden åt dig.

 

 

Syntolkning/ text i filmen:
Nominera din favorit till Rättvisepriset! Rättvisepriset går till ett projekt, företag, person eller organisation som gjort konkreta insatser för jämställdhet och normbrytande och samtidigt inspirerat andra att agera. Alla rättviseförmedlare kan nominera den de tycker ska vinna Rättvisepriset här i kommentarsfältet fram till 8 september kl: 12.00. Skriv några rader om varför just den eller de du vill nominera borde vinna. Vinnaren presenteras 25 september. Lycka till alla!
PS. Dela gärna den här filmen så får fler chansen att nominera

scroll-top