Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Östgötateatern söker maskör och perukmakare

Kultur i Väst söker konsulent inom biblioteksområdet, inriktning media och mångspråk, Göteborg

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker producent för turnerande verksamhet, Vällingby

Fler lediga jobb
nyhet

Rättviseförmedlingen söker en projektansvarig!

Publicerad
måndag, 26 mars 2018
Uppdaterad
onsdag, 28 mars 2018

Äntligen är det dags för oss att växa! Vi tror att världen behöver Rättviseförmedlingens projekt, och vi tror att Rättviseförmedlingens projekt behöver dig. För nu letar vi efter ytterligare en person till vårt kansli som kan arbeta för att nå vår vision om ett jämlikt samhälle där fördomar och snäva nätverk inte begränsar någons framtidsutsikter. Vi söker dig som kan driva och vidareutveckla vår projektverksamhet – en projektansvarig, helt enkelt.

Det vi gör på dagarna är att vi arbetar lösningsorienterat genom att bredda nätverk och lyfta kompetens – för att utmana bilden av vem som kan göra vad. Idag samlar Rättviseförmedlingen över 135 000 personer i sociala medier – en digital folkrörelse som gör konkret skillnad för jämlikhet. Låter det intressant? Mer information om tjänsten, och hur du gör för att söka den hittar du här.

Vi längtar efter dig!

 

scroll-top