Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Sida söker programadministratör till Enheten för global social utveckling, Stockholm

Red Flag söker systemutvecklare, Stockholm

Nationalmuseum söker säljare och värdar, Stockholm

Fler lediga jobb
nyhet

Rättviseförmedlingen söker praktikanter!

Publicerad
onsdag, 11 oktober 2017

Att göra praktik på Rättviseförmedlingen innebär att du är en aktiv och viktig del av vårt team. Till vårterminen 2018 söker vi två praktikanter till vårt kontor i Stockholm.

Vi letar efter dig som antingen studerar eller har erfarenheter av till exempel journalistik, kommunikation, sociala medier, formgivning, PR, marknadsföring, ekonomi, projektledning, statsvetenskap, kulturvetenskap eller något annat du tror skulle passa hos oss!

Det är ett plus om du är intresserad av sociala medier och använder dem som en naturlig del av din vardag.

 

ALLMÄN INFO

Vi ser gärna att du har en längre sammanhängande praktikperiod inom din utbildning eller med en annan form av huvudman (via arbetsförmedlingen eller högskola, folkhögskola, yrkesutbildning eller annan eftergymnasial utbildning). Om du inte är beroende av de datum som terminerna vid högskola/universitet omfattar är du självklart välkommen att höra av dig ändå!

 

ARBETSUPPGIFTER

Praktiken innebär att jobba med allt från kommunikation och sociala medier till projektledning och ekonomi. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Vara med och projektleda mindre projekt och kampanjer
  • Skapa innehåll till vår webbplats och våra sociala medier
  • Göra research inför olika projekt
  • Hjälpa till med det dagliga arbetet med våra sociala medier

Eftersom vi är en liten organisation ingår det också några administrativa uppgifter som vi alla hjälps åt med.

Dina arbetsuppgifter beror till stor del på vad du själv är intresserad av, samt din kompetens (försök gärna vara så tydlig som du kan i din ansökan om vad du är intresserad av att göra och är bra på).

 

ANSÖKAN

Ansökan består av några frågor om vem du är samt ett kort arbetsprov. Representanter från Rättviseförmedlingens kansli kommer titta på samtliga ansökningar och göra ett första urval. Vi kommer därefter hålla intervjuer via telefon eller Skype. Vår förhoppning är att vara klara med denna rekrytering i slutet av november.

 

PRAKTISK INFORMATION

Rättviseförmedlingens kontor ligger i Gamla stan i Stockholm. Resor inom landet kan förekomma. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. Ange gärna i din ansökan om du har några tillgänglighetsbehov. OBS! Din praktik måste ingå som en del i en utbildning eller på något annat sätt berättigar till en huvudman. Det spelar alltså ingen roll om det är högskola, folkhögskola, yrkesutbildning, annan eftergymnasial utbildning eller via arbetsförmedlingen. För dig som inte har praktik inom din ordinarie utbildning finns fristående kurser att söka.

Har du frågor? Då är du varmt välkommen att höra av dig till julia@rattviseformedlingen.se. Ange ”Praktik VT18” i ämnesraden.

 

Varmt välkommen med din ansökan här senast den 31 oktober 2017. 

scroll-top