Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Musikverket söker Kommunikationschef, Stockholm

Bannerboy söker Senior Creative Developer, Stockholm

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker chef/verkställande producent, Vällingby

Fler lediga jobb
nyhet

Rättviseförmedlingen söker praktikanter!

Publicerad
torsdag, 5 april 2018
Uppdaterad
onsdag, 11 april 2018

Att göra praktik på Rättviseförmedlingen innebär att du är en aktiv och viktig del av vårt kansli. Vi söker nu nya praktikanter till höstterminen 2018. Två med inriktning kommunikation & sociala medier, och en med inriktning HR & rekrytering. 

PRAKTISK INFORMATION

Rättviseförmedlingens kontor ligger i centrala Stockholm. Kontoret är tillgänglighetsanpassat. Resor inom landet samt kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vi ser gärna att du har en längre sammanhängande praktikperiod (minst 15 veckor). Din praktik måste ingå som en del i en utbildning eller på något annat sätt göra dig berättigad till en huvudman. Det spelar alltså ingen roll om det är högskola, folkhögskola, yrkesutbildning, annan eftergymnasial utbildning eller via Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan. Har du inte har praktik inom din ordinarie utbildning finns ofta fristående kurser att söka.

 

ANSÖKAN

Ansökan består av några frågor om vem du är, vad du är intresserad av samt ett kortare arbetsprov. Representanter från Rättviseförmedlingens kansli kommer titta på samtliga ansökningar och göra ett första urval. Vi kommer därefter hålla intervjuer med 4-5 personer. Vår målsättning är att vara klara med denna rekrytering i mitten av maj. Välkommen med din ansökan här senast 13 april 2018.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till julia@rattviseformedlingen.se. Ange ”Praktik HT18” i ämnesraden.

 

scroll-top