Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Bannerboy söker Senior Creative Developer, Stockholm

Riksteatern söker Projektledare bildproduktion (Filmproducent), Hallunda

Musikverket söker Kommunikationschef, Stockholm

Fler lediga jobb
nyhet

Platsannonsera hos Rättviseförmedlingen

Publicerad
tisdag, 21 juni 2016
Uppdaterad
tisdag, 12 juli 2016

På sommaren är det lätt att börja fundera över framtiden och därför tror vi att det är den bästa perioden att platsannonsera. 

Passa på att samla in intresseanmälningar, hitta nya medarbetare eller bara berätta om vilken härlig arbetsplats ni är via våra kanaler! Att platsannonsera hos Rättviseförmedlignen är ett bra sätt att nå kompetenta personer utanför sitt egna nätverk och samtidigt kommunicera att man är en arbetsplats som jobbar med jämställdhet och mångfald.

Att annonsera hos Rättviseförmedlingen innebär:

  • Vi publicerar platsannonserna på vår webbsida.
  • Vi drar trafik till dem genom att sprida annonserna via Facebook, LinkedIn och Twitter där vi idag har över 100 000 följare.
  • Efter avslutad annonsperiod skickar vi ut ett mail med statistik över hur stor spridning det blev för just er annons.

Om Rättviseförmedlingens nätverk:

  •       Ungefär 70% av våra följare är kvinnor.
  •       Den största andelen är 25-44 år och 16% av dem är 45-54 år.
  •       De allra flesta av våra följare har högskole-/universitetsutbildning.
  •       Vi har flest följare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.
  •       Över 50% följer oss för att de är specifikt intresserade av platsannonserna.
  •       Vi vet att rättviseförmedlarna är bra på att sprida och dela annonser till vänner och bekanta, vilket gör att vi får bra räckvidd även i mindre städer (många av våra följare runt om i landet efterlyser ofta platsannonser i deras regioner).

Att platsannonsera hos oss är ett bra sätt att nå personer utanför egna nätverk och samtidigt kommunicera att man är en arbetsplats som jobbar med jämställdhet- och mångfald

Sagt om våra platsannonser:

Vi använder oss regelbundet av Rättviseförmedlingen eftersom rättvis rekrytering och mångfald står högt upp på dagordningen både hos oss på Wise Professionals, men även hos våra kunder. Genom att annonsera via Rättviseförmedlingen upplever vi att vi når fler kandidater som vi kanske annars inte hade kunnat nå. – Wise Professionals

Läs mer om vad det innebär att annonsera hos oss här och tveka inte att höra av dig till oss på info@rattviseformedlingen.se om du har några frågor!

scroll-top