Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Riksteatern söker Projektledare bildproduktion (Filmproducent), Hallunda

Sida söker programansvarig specialist till Enheten för globalt hållbar ekonomisk utveckling,…

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker producent för turnerande verksamhet, Vällingby

Fler lediga jobb

Stöd oss

Publicerad
torsdag, 27 oktober 2011
Uppdaterad
fredag, 5 september 2014

Rättviseförmedlingens är en ideell förening och med ert stöd kan vi fortsätta efterlysa och tipsa via Facebook och dessutom utveckla verksamheten. Idag går pengar till arvode för administrativa uppgifter, lokalhyra och projektkostnader.

Tack vare bidrag och gåvor kan vi fortsätta ta konkreta och konstruktiva steg för att korrigera skevheter som bygger på stereotypa föreställningar om bland annat kön, ursprung och fysiska förutsättningar. Hjälp oss att fortsätta göra skillnad!

Så här kan du stötta Rättviseförmedlingen:

1) Bidra genom att köpa en handduk eller en rättviseväska i Shoppen.

2) Ge en gåva via vårt plusgiro-konto: 57 62 30-7.

Vill ditt företag bidra till vår verksamhet?

Vi på Rättviseförmedlingen tittar gärna på alla möjliga former av samarbeten med företag och andra typer av organisationer. Om ni vill ses och diskutera idéer kring ett eventuellt samarbete med Rättviseförmedlingen. Maila oss på info@rattviseformedlingen.se och boka in ett möte! Läs mer om olika sätt att bidra till vårt arbete här.

 

Stort tack för er generositet

Centek, Ellinor Bouvin, Föreningen KUF, Great Beyond, Lotta Sjöberg, Peggy Bonnier och Stålmarck Live. Era gåvor är guld värda!

scroll-top