Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Riksteatern söker Projektledare bildproduktion (Filmproducent), Hallunda

Kulturlyftet – Kultur i hela landet söker en projektassistent, Stockholm

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker producent för turnerande verksamhet, Vällingby

Fler lediga jobb
nyhet

Nominera till Rättvisepriset 2016!

Publicerad
måndag, 5 december 2016
Uppdaterad
måndag, 27 november 2017

Rättvisepriset 2016 ska delas ut – Förra årets vinnare blev Göteborgs kulturkalas, vem tycker du ska uppmärksammas i år?

Årets Rättvisepris ska delas ut, vem vill du nominera? Priset går till ett initiativ (Projekt, företag, organisation eller person) som på ett innovativt och konkret sätt gjort en insats för jämställdhet, jämlikhet och samtidigt inspirerat andra att agera. Förra årets vinnare blev Göteborgs kulturkalas för sin fasta övertygelse om att välkomna alla i ett jämlikt samhälle med kulturen som en dörröppnare för nya möten. De visade hur en arrangör konsekvent och konkret kan arbeta med frågor om jämställdhet, jämlikhet och representation för att förändra och inspirera andra! 

Vet du ett initiativ som du tycker borde uppmärksammas? Vem som helst kan nominera och det gör du genom att skiva en kort motivering och skicka den till info@rattviseformedlingen.se innan den 11:e December!

Vinnaren presenteras i våra kanaler tisdagen den 20:e December.

scroll-top