Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kulturlyftet – Kultur i hela landet söker en projektassistent, Stockholm

Mobile Interaction söker Frontend-utvecklare, Stockholm

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker chef/verkställande producent, Vällingby

Fler lediga jobb
lista

Unga som kan bistå med biståndskunskap

Antal tips
6
Publicerad
fredag, 8 januari 2016
Uppdaterad
fredag, 5 februari 2016

En panel var på jakt efter personer som är kunniga inom utvecklingsbistånd till ett samtal om ungdomar, global utveckling och SRHR (sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter). Här är Rättviseförmedlarnas tips!

*Rättviseförmedlingen använder Statistiska centralbyråns definition av ordet bakgrund. Det vill säga, en person som i det här fallet antingen är född i Europa eller har två föräldrar som är födda i Europa. Men tänk gärna brett och tipsa hellre en gång för mycket än för lite om personer som bryter normen! http://www.scb.se/…/Fardiga-tabellpaket/Definitioner/

Har du hamnat på listan av misstag, har du tips på fler personer som borde stå med här eller vill du uppmärksamma oss på ett namn du inte tycker platsar på listan? Maila info@rattviseformedlingen.se löser vi det!

Bidra gärna till våra framtida listor genom att gå med här: facebook.com/rattviseformedlingen
Välkommen!

Du vet väl att du som företag eller organisation kan adoptera denna lista för att stötta vårt arbete? Kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information.

scroll-top