Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 130 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kulturförvaltningen i Stockholms läns lansting söker musikhandläggare till avdelningen för…

Jämställdhetsmyndigheten söker chef för analys och uppföljning, Göteborg

Statens museer för världskultur söker avdelningschef till publika möten, Stockholm

Fler lediga jobb
lista

Techbranschens nya styrelsemedlemmar

Antal tips
11
Publicerad
onsdag, 20 september 2017
Uppdaterad
tisdag, 26 september 2017

Rättviseförmedlingen har sammanställt en lista över rättviseförmedlarnas förslag på personer som har passion för morgondagens teknik. 

 

 

 • Andrea Söderberg

  Andrea är en driven projekt- och förvaltningsledare med fokus på IT och infrastruktur

  https://se.linkedin.com/in/andreaso...
 • Aurore Belfrage

  Aurore Belfrage var med och grundade presentkortsbolaget Wrapp. De senaste åren har hon varit aktiv på startup-scenen i framförallt Mellanöstern, bland annat som affärsängel. Hon har även varit verksam som mentor på startuphubben SUP46 i Stockholm.

  http://breakit.se/artikel/4229/auro...
 • Catarina Myhrman

  Chef inom Transmission och datakom på Teracom med lång erfarenhet och bakgrund även inom SVT

  https://se.linkedin.com/in/catarina...
 • Darja Isaksson

  Darja Isaksson är grundare och tidigare VD för byråerna inUse och Ziggy Creative Colony. Hon sitter i styrelsenför Interactive Institute och är medlem i statsministerns Nationella innovationsråd. Utsågs till Sveriges mäktigaste opinionsbildare av Veckans Affärer 2016.

  https://se.linkedin.com/in/darja
 • Jane Walerud

  Under de senaste 15 åren har hon varit involverad i starten av 11 nya företag, bland annat Klarna, Bluetail och Teclo Networks. Hon är också Hedersdoktor på KTH Royal Institute of Technology, och fick en guldmedalj från The Royal Swedish Academy of Engineering Sciences

  https://se.linkedin.com/in/janewale...
 • Katarina Björk

  Har jobbat som entreprenör, rådgivare och ledare bl a The Story Lab, Cordial, EY

  https://facebook.com/katarina.bjork...
 • Klara Adolphson

  Klara Adolphson är Kaospilot med inriktning mot affärsutveckling och business inovation. Klara har varit ledarskapsexpert med fokus på jämställdhetsfrågor på organisationen Ledarna och är författare till boken Chef kan du vara själv om förändringskompetent ledarskap.

  https://se.linkedin.com/in/klara-ad...
 • Maria Berggren Onsér

  Produktchef inom streamingområdet och har en lång erfarenhet inom affärsutveckling och produktutveckling/produktchef inom bl a Teracom och Boxer.

  https://facebook.com/maria.onser?hc...
 • Maria Sandgren

  Ansvarig för TV-utveckling inom Teracom Boxer Group och har lång erfarenhet från IT- och Telekombranschen med en bakgrund även hos bl a Song

  https://se.linkedin.com/in/maria-sa...
 • Marie Serenius

  Har länge varit med i utvecklingsbranschen länge inom video, streaming och internationellt standardiseringsarbete, med en bakgrund både som teknisk utvecklare och gruppchef/sektionschef.

  https://teracom.se/om-teracom/magas...
 • Viktoria Toya Vianden

  Har över 15 års erfarenhet inom telekom, i olika former av sälj- och marknadschefs-positioner i Norden och Östra Europa.

  https://facebook.com/viktoria.viand...

Har du hamnat på listan av misstag, har du tips på fler personer som borde stå med här eller vill du uppmärksamma oss på ett namn du inte tycker platsar på listan? Maila info@rattviseformedlingen.se löser vi det!

Bidra gärna till våra framtida listor genom att gå med här: facebook.com/rattviseformedlingen
Välkommen!

Du vet väl att du som företag eller organisation kan adoptera denna lista för att stötta vårt arbete? Kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information.

scroll-top