Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Sida söker Verksamhetscontroller till Enheten för civila samhället, Stockholm

Jämställdhetsmyndigheten söker kvalificerade utredare för att förebygga och bekämpa mäns våld mot…

Riksteatern söker personalspecialist med fokus på jämlikhet och mångfald, Botkyrka

Fler lediga jobb
lista

Normkritik? Här är listan över arkitekter, designers och konstnärer som har koll

Antal tips
13
Publicerad
onsdag, 27 september 2017

Ett museum hörde av sig och vill ha hjälp med att hitta personer som kan vara med och sätta ihop en utställning om normkritik. De letade efter personer med kunskap inom design, arkitektur och konst och sökte en så bred skara personer som möjligt. Då de redan hittat personer med nordisk bakgrund ville vi se vilka andra ni kände till! Så här är en lista över grymma och kompetenta personer!

Har du hamnat på listan av misstag, har du tips på fler personer som borde stå med här eller vill du uppmärksamma oss på ett namn du inte tycker platsar på listan? Maila info@rattviseformedlingen.se löser vi det!

Bidra gärna till våra framtida listor genom att gå med här: facebook.com/rattviseformedlingen
Välkommen!

Du vet väl att du som företag eller organisation kan adoptera denna lista för att stötta vårt arbete? Kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information.

scroll-top