Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Riksteatern söker Löneadministratör, Botkyrka

Musikverket söker Kommunikationschef, Stockholm

Sida söker programansvarig specialist till Enheten för globalt hållbar ekonomisk utveckling,…

Fler lediga jobb
lista

Medicinsk Teknik – här hittar ni föreläsare

Antal tips
7
Publicerad
måndag, 29 maj 2017
Uppdaterad
tisdag, 4 juli 2017

En elev som pluggar medicinsk teknik på ett universitet hörde av sig till oss för att få hjälp med att bredda utbudet av kompetenta gästföreläsare i ämnena teknik i kirurgi, anestesi och intensivvård. Rättviseförmedlingen undrade vilka ni kände till med kunskap i hur ny teknik kan vara till hjälp vid kirurgiska ingrepp, eller hur anestesi kan spela en avgörande roll vid omhändertagande av en patient under intensivvård. Här är resultatet av efterlysningen.

Har du hamnat på listan av misstag, har du tips på fler personer som borde stå med här eller vill du uppmärksamma oss på ett namn du inte tycker platsar på listan? Maila info@rattviseformedlingen.se löser vi det!

Bidra gärna till våra framtida listor genom att gå med här: facebook.com/rattviseformedlingen
Välkommen!

Du vet väl att du som företag eller organisation kan adoptera denna lista för att stötta vårt arbete? Kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information.

scroll-top