Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker producent för turnerande verksamhet, Vällingby

Sida söker programansvarig specialist till Enheten för globalt hållbar ekonomisk utveckling,…

Kulturlyftet – Kultur i hela landet söker en projektassistent, Stockholm

Fler lediga jobb
lista

Jämställdhet- och mångfaldsanalytiker – speciallista!

Antal tips
101
Publicerad
måndag, 3 februari 2014
Uppdaterad
torsdag, 24 maj 2018

Vi får ofta frågan om vi har tips på aktörer som kan analysera företag/organisationer utifrån ett jämställdhets-, mångfalds- och maktperspektiv och som kan ta fram metoder och strategier för att arbeta med frågorna. Därför efterlyste vi personer, företag, utbildningar och projekt som kan göra just det. Här är resultatet av efterlysningen:

Om ni specifikt vill ha hjälp av oss på Rättviseförmedlingen så finns både kurser, föreläsningar och möjlighet att platsannonsera så att ni når ut med lediga jobb till Rättviseförmedlingens följare. Vill ni få tips och konkreta verktyg för att bli bättre på att rekrytera med större mångfald, läs mer här! Vi hörs!

Har du hamnat på listan av misstag? Maila info@rattviseformedlingen.se så tar vi bort dig.

Bidra gärna till våra listor genom att gå med här: facebook.com/rattviseformedlingen
Välkommen!

Du vet väl att du som företag eller organisation kan adoptera denna lista för att stötta vårt arbete? Följ länken eller kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information.

scroll-top