Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Stockholms handbollförbund söker projektledare, Stockholm

Nationalmuseum söker säljare och värdar, Stockholm

Sida söker programadministratör till Enheten för global social utveckling, Stockholm

Fler lediga jobb
lista

Gatukonstnärer och taggade konstexperter – här har ni dem

Vi hjälpte en stor utställningsarrangör att hitta gatukonstnärer, både svenska och internationella stjärnor, som sysslar med allt från installationer till video och målningar. När en tidningsredaktion sedan ville bredda sitt kontaktnät av gatukonstexperter, hjälpte vi dem hitta även kunniga kritiker, akademiker och andra snillen inom området. Här är resultatet av efterlysningarna:

Kolla även in:

Alternative London som erbjuder street art workshops.

Graffitifrämjandet som arbetar för att höja graffitins status som konstnärligt uttryck och för att sprida kunskap om graffiti, gatukonst och närliggande konstnärliga uttryck lokalt, på riks och på internationell nivå.

L.O.C (Legio Oblivium Crew), ett graffiticrew med ambition att få fler kvinnor att våga sig in i graffitivärlden.

Juntan, graffiti- och gatukonstträffar för icke-cismän.

Gruppen Stickkontakt som sysslar med gerillastickning.

Har du hamnat på listan av misstag, har du tips på fler personer som borde stå med här eller vill du uppmärksamma oss på ett namn du inte tycker platsar på listan? Maila info@rattviseformedlingen.se löser vi det!

Bidra gärna till våra framtida listor genom att gå med här: facebook.com/rattviseformedlingen
Välkommen!

Du vet väl att du som företag eller organisation kan adoptera denna lista för att stötta vårt arbete? Kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information.

 

scroll-top