Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

The Right Livelihood Award Foundation is looking for a Digital Communications Manager, Stockholm

Sjöräddningssällskapet söker Digital fundraiser, Göteborg

Riksteatern söker turnerande ljudtekniker, Stockholm

Fler lediga jobb
url
lista

Framtidsföreläsare

Antal tips
18
Publicerad
onsdag, 28 juni 2017
Uppdaterad
torsdag, 24 augusti 2017

Vad kommer egentligen hända i framtiden? Hur kommer vi leva, tänka och känna? Hur kommer världsekonomin förändras och hur fortsätter digitaliseringen utvecklas? En arrangör hörde av sig och ville ha hjälp med att hitta talare till ett event om kunskap om ekonomi, innovationer och digitalisering. Så here we go – här kommer massor av bra tips på innovativa föreläsare. The future is near.

 

Har du hamnat på listan av misstag, har du tips på fler personer som borde stå med här eller vill du uppmärksamma oss på ett namn du inte tycker platsar på listan? Maila info@rattviseformedlingen.se löser vi det!

Bidra gärna till våra framtida listor genom att gå med här: facebook.com/rattviseformedlingen
Välkommen!

Du vet väl att du som företag eller organisation kan adoptera denna lista för att stötta vårt arbete? Kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information.

scroll-top