Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 100 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Vikarierande projektledare och sexualupplysare

Teatercentrum söker vikarierande verksamhetsledare till västra regionen

Studieförbundet Bilda söker erfaren chef, Stockholm/Södertälje

Fler lediga jobb
lista

Dator- och tv-spel som tänker utanför (x)boxen

Antal tips
90
Publicerad
fredag, 21 februari 2014
Uppdaterad
tisdag, 10 maj 2016

Vi ville ha tips på dator- och tv-spel som på olika sätt bryter spelnormer (till exempel genom vem som har huvudrollen, vad handlingen är osv). Och det fanns det gott om. Här är en lista för alla som vill ha mer variation i sina spelupplevelser!

 

 

Förtydligande:

I efterlysningen som ligger till grund för den här listan frågade vi både efter spel där andra än män har huvudrollen (förra året hade 4% av de 25 största spelen en kvinna i huvudrollen) och spel som på andra sätt bryter normer. Alla spel på listan innehåller alltså inte båda dessa kriterier. Här kan ni läsa mer info om hur vi jobbar med granskning av tips (fråga 5).

Har du fler tips som borde finnas på listan? Maila info@rattviseformedlingen.se!

Bidra gärna till våra listor genom att gå med här: facebook.com/rattviseformedlingen
Välkommen!

Du vet väl att du som företag eller organisation kan adoptera denna lista för att stötta vårt arbete? Följ länken eller kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information.

scroll-top