Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 130 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Unga Klara söker nya medarbetare, Stockholm

Natur & Kultur söker projektledare pedagogik, Stockholm

Stockholms stad söker handläggare med särskilt fokus på ungdomskultur, Stockholm

Fler lediga jobb
lista

Alkoholföreläsare

Antal tips
44
Publicerad
måndag, 14 april 2014
Uppdaterad
söndag, 1 oktober 2017

Här kan vi presentera en lista med utmärkta personer som forskar eller bara har stenkoll på och som kan föreläsa om alkohol och relaterade ämnen, som till exempel alkoholnorm, placeboeffekt, förväntad effekt av rus, med mera:

 

Övriga tips:

SORAD: Centrum för socialvetenskaplig alkohol- och drogforskning (SoRAD) är ett tvärvetenskapligt forskningscentrum vid Stockholms universitet med uppgift att initiera och bedriva socialvetenskaplig forskning inom alkohol- och drogområdet.

Fake Free är en tankesmedja som ifrågasätter alkoholnormen genom att undersöka myter och sociala strukturer kring berusning och alkohol.
Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning.

Har du hamnat på listan av misstag? Maila info@rattviseformedlingen.se så tar vi bort dig.

Bidra gärna till våra listor genom att gå med här: facebook.com/rattviseformedlingen
Välkommen!

Du vet väl att du som företag eller organisation kan adoptera denna lista för att stötta vårt arbete? Följ länken eller kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information.

scroll-top