Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Stockholms handbollförbund söker projektledare, Stockholm

Sida söker programadministratör till Enheten för global social utveckling, Stockholm

Nationalmuseum söker säljare och värdar, Stockholm

Fler lediga jobb
lista

Alkoholföreläsare

Antal tips
43
Publicerad
måndag, 14 april 2014
Uppdaterad
torsdag, 21 december 2017

Här kan vi presentera en lista med utmärkta personer som forskar eller bara har stenkoll på och som kan föreläsa om alkohol och relaterade ämnen, som till exempel alkoholnorm, placeboeffekt, förväntad effekt av rus, med mera:

 

Övriga tips:

SORAD: Centrum för socialvetenskaplig alkohol- och drogforskning (SoRAD) är ett tvärvetenskapligt forskningscentrum vid Stockholms universitet med uppgift att initiera och bedriva socialvetenskaplig forskning inom alkohol- och drogområdet.

Fake Free är en tankesmedja som ifrågasätter alkoholnormen genom att undersöka myter och sociala strukturer kring berusning och alkohol.
Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning.

Har du hamnat på listan av misstag? Maila info@rattviseformedlingen.se så tar vi bort dig.

Bidra gärna till våra listor genom att gå med här: facebook.com/rattviseformedlingen
Välkommen!

Du vet väl att du som företag eller organisation kan adoptera denna lista för att stötta vårt arbete? Följ länken eller kontakta info@rattviseformedlingen.se för mer information.

scroll-top