Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 130 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

ledigt jobb

Stockholms Konstnärliga Högskola söker nya medarbetare, Stockholm

Publicerad
onsdag, 6 december 2017

Nu söker Stockholms Konstnärliga Högskola professor i scenkonst med inriktning regi, chef till fastighets- och serviceavdelningen samt IT-samordnare!

I arbetet som professor med inriktning regi ingår att undervisa inom området regi för scenkonstområdets hela bredd från den klassiska institutionsteatern till det offentliga rummets spelplats. Du kommer bl.a. att utveckla ett expanderande regibegrepp för scenkonstens hela bredd samt driva utvecklingen av forskningen på institutionen.

Läs mer om anställningen och ansök på vår hemsida:
https://skh.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:179938/where:69

 

I arbetsuppgifterna som IT-samordnare ingår att tillsammans med IT-chef samordna det löpande arbetet inom IT-avdelningen. Du kommer även ha ansvar för att leda projekt med i huvudsak teknisk inriktning, samt arbeta med övriga på avdelningen förekommande uppgifter. Har du intresse för IT-arkitektur kommer du få goda möjligheter att utveckla dina kunskaper hos oss.

Läs mer om anställningen och ansök på vår hemsida:
https://skh.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:178985/where:69

 

Som chef för fastighets- och serviceavdelningen ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning, samordning och kvalitetsutveckling för hela SKHs verksamhet som finns i sex olika lokaler på Östermalm i Stockholm. Du blir personalansvarig chef för ca 13 medarbetare och arbetar strategiskt och operativt. Du rapporterar till högskoledirektören och ingår i den gemensamma förvaltningen och dess ledningsgrupp.

Läs mer om anställningen och ansök på vår hemsida:
https://skh.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:180454/where:69

 

Välkommen in på vår hemsida för att söka någon av anställningarna eller se våra andra utlysta anställningar! https://skh.mynetworkglobal.com/?whereoverride=69

_________________________________________________________

Ange gärna i din ansökan att du hittat annonsen via Rättviseförmedlingen.

scroll-top