Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 130 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

ledigt jobb

Statens konstråd söker nya medarbetare, Stockholm

Publicerad
tisdag, 28 november 2017

Statens konstråd utlyser fyra nya spännande tjänster!

Vi får ett utökat uppdrag 2018 och börjar med att utlysa 4 nya tjänster. Vill du leda framtagandet av konstråds Nav för Kunskapsutveckling, utveckla våra personalfrågor, vara skrivande redaktör eller ansvara för IT- och digitalisering?

 

Projektchef för Nav för kunskapsutveckling

2018 får Statens konstråd ett nytt uppdrag att vara nav för kunskapsutveckling inom området konst och gemensamma miljöer. Vi söker en projektchef med ansvar för att utveckla och leda navet för kunskapsutveckling. Navet organiseras som ett eget projekt och projektchefen ingår i ledningsgruppen. Arbetet kommer att ske i samarbete med Statens konstråds direktör och andra berörda medarbetare.
Läs mer: https://statenskonstrad.se/article/statens-konstrad-soker-projektchef-for-nav-for-kunskapsutveckling/

Personal- och ekonomiansvarig

Statens konstråd är en dynamisk arbetsplats med stort fokus på utvecklingsarbete och samarbete i team. Vi söker dig som brinner för att utveckla en bra arbetsmiljö och är genuint intresserad av människor. Tjänsten är nyinrättad och ingår i Administrativa enheten samt adjungeras vid behov till myndighetens ledningsgrupp.
Läs mer: https://statenskonstrad.se/article/statens-konstrad-soker-personal-och-ekonomiansvarig/

 

Skrivande textredaktör

Vi söker en idérik och självständigt skribent med vana att skriva för både tryck, webbplats och sociala medier. Arbetet innebär nära samarbete med övriga medarbetare i Kommunikationsenheten och med våra curatorer som projektleder olika typer av konstprojekt. Det är meriterande om du har vana av sökordsoptimering och WordPress
Läs mer: https://statenskonstrad.se/article/statens-konstrad-soker-skrivande-textredaktor/

 

IT- och digitaliseringsansvarig

Tjänsten har särskilt fokus på digitalisering av Statens konstråds samling. Som IT- och digitaliseringsansvarig kommer du vara ett viktigt stöd i strategisk utveckling och upphandling av digitala lösningar för kunskapsnavet. Både arbetet med digitalisering och med kunskapsnavet kommer att ske i nära samarbete med Statens konstråds övriga personal. Vi ser gärna sökande som har lyhördhet för användarupplevelsen av It-tjänster och produkter.
Läs mer: https://statenskonstrad.se/article/statens-konstrad-soker-it-och-digitaliseringsansvarig/

_________________________________________________________

Ange gärna i din ansökan att du hittat annonsen via Rättviseförmedlingen.

scroll-top