Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

ledigt jobb

Kultur i väst söker konsulent med inriktning mot det fria musiklivet, Göteborg

Publicerad
onsdag, 7 mars 2018
Sista ansökningsdag
tisdag, 3 april 2018

 

Nu söker vi en konsulent med inriktning mot det fria musiklivet. Välkommen med din ansökan senast den 3 april.

Arbetsbeskrivning

En av dina huvuduppgifter blir att i samverkan med det fria kulturlivets aktörer såsom kulturutövare och arrangörer utveckla projekt, arbetsmetoder och strukturer för att musiklivet i VGR ska vara starkt. Ditt arbete sker i samverkan med regionens kommuner och civilsamhälle. I arbetet ingår att ta tillvara och utveckla inspel från andra parter, initiera och driva aktiviteter och projekt som utvecklar möjligheter och kapacitet i Västra Götaland för musiken och dess genrer. Du arbetar med förändrings- och utvecklingsarbete och du samarbetar med en rad olika aktörer internt och externt. Du deltar i arbetet med Kultur i Västs gemensamma frågor. I arbetet ingår administration och visst ekonomiarbete.

Kultur i Väst arbetar för perspektiven jämställdhet, mångfald och tillgänglighet och du som medarbetare är en självklar bärare av dessa perspektiv liksom den verksamhet som du bedriver för Kultur i Väst och tillsammans med våra samverkansparter.

Kvalifikationer

Du ska ha relevant akademisk utbildning eller motsvarande. Du har erfarenheter från musiklivet, du har goda kunskaper om musik, dess genrer och utövarens villkor. Du har erfarenhet av projektledning, att söka extern finansiering och du är bevandrad i kulturpolitik. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning eller annan politisk styrd organisation är meriterande. Som person är du är lyhörd och nyfiken, du skapar förtroende och har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att engagera andra och få dem att utvecklas. Din placering är i Göteborg men du måste ha möjlighet att resa i hela Västra Götaland. Det är därför en fördel om du har körkort.
Mer information om Kultur i Väst finns att läsa på vår hemsida.

Om Kultur i Väst, Kultur och Upplevelse

Kultur i Väst är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och arbetar på uppdrag av regionens kulturnämnd. Vår uppgift är att stödja och utveckla kulturlivet i dess vidaste bemärkelse och genom kulturen främja utvecklingen av samhället. Vi arbetar med alla konstarter men också med andra perspektiv som arrangörsutveckling, mångfaldsfrågor, jämställdhet och tillgänglighet inom kulturen, samhällsutveckling med mera. Vi bedriver en omfattande verksamhet med kultur för barn och ungdom. Att vidga deltagande i kulturlivet är ett av våra viktigaste mål.

På Enheten Kultur och Upplevelse arbetar producenter och konsulenter med musikverksamhet och arrangörsutveckling. Enheten inrymmer Körcentrum Väst, publikutvecklingscentrum Re:Publik och Festivalplattformen.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast efter överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2018/1793
Sista ansökningsdag: 2018-04-03

 

Kontakt

Jennie Wilhelmsson, Enhetschef, 0761 296974
Facklig företrädare
Astrid Ekermo, DIK, , 070 082 40 57
Helen Liljedal, DIK, , 070 349 21 63
Lotta Eldh, Vision, , 070 082 52 77

 

_________________________________________________________

Ange gärna i din ansökan att du hittat annonsen via Rättviseförmedlingen.

scroll-top