Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Stockholms handbollförbund söker projektledare, Stockholm

Riksteatern söker personalspecialist med fokus på jämlikhet och mångfald, Botkyrka

Riksteatern söker Löneadministratör, Botkyrka

Fler lediga jobb
nyhet

Intervju med Elsa Berglind – Star Wars-fan och förmodligen Listotekets yngsta medlem

Publicerad
torsdag, 21 december 2017
Elsa Berglind blev tipsad om till Rättviseförmedlingens lista över Star Wars-kunniga personer. Vi har ställt några frågor till Listotekets yngsta medlem och Karlstads största Star Wars-fan. 
Hur kändes det när du blev tipsad om?
Jag blev så glad när jag blev tipsad i Star Wars-efterlysningen! Jag har varit ett fan av Star Wars sen jag var 8 år och det verkar så kul att kunna göra lite nytta med sin kunskap.
Vart kommer ditt Star Wars-intresse från?
Första gången jag träffade på Star Wars var en sommar för drygt 7 år sedan, när jag fick nya grannar. En kille i min ålder hade flyttat in och han visade mig en episod av Star Wars The Clone Wars. Jag har varit fast sedan dess. Jag och den killen blev och är fortfarande bästa vänner efter det, tack vare Star Wars. Med det sagt skulle jag vilja tipsa om honom till efterlysningen, han är ett lika stort fan som jag och jag tror att han verkligen skulle uppskatta det!
Vem är din förebild?
Om Obi-Wan räknas så är han min förebild och idol!
Vad har hänt efter att du skapat en profil på Listoteket? 
Jag har sen jag skapat en profil känt mig en aning mer viktigare. Att bara ett intresse och en hobby skulle kunna göra nytta är ju otroligt!
May the Force be with you Elsa!
Hela listan över Star Wars-kunniga personer hittar ni här!
scroll-top