Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kulturlyftet – Kultur i hela landet söker en projektassistent, Stockholm

Bannerboy söker Senior Creative Developer, Stockholm

Riksteatern söker personalspecialist med fokus på jämlikhet och mångfald, Botkyrka

Fler lediga jobb
Illustration: Andreas Hogeland
nyhet

En present till alla konferensarrangörer: mångfald!

Publicerad
onsdag, 10 april 2013

Grattis alla arrangörer av konferenser, seminarier och panelsamtal! Vi har härmed äran att få överlämna det finaste vi vet: mångfald. Med hjälp av ett stöd av Scandic Sustainability Fund har Rättviseförmedlingen gjort en särskild satsning på konferenser och mångfald. Detta innebär i praktiken att inte ett enda sammanhang någonsin igen behöver vara enkönat eller likriktat.

Genom att efterlysa och sammanställa listor på kompetens som hamnat i skymundan (på grund av stereotypa föreställningar kring exempelvis kön eller ursprung) vill vi skapa större variation på konferenser, seminarier och panelsamtal över hela landet. Med vår hjälp blir arbetet enklare!

Under kategorin konferens (http://rattviseformedlingen.se/tag/konferens) hittar ni mängder med  talare och experter som kan sitta i panelsamtal, moderera eller föreläsa. Dessa listor är fria att använda och inspireras av för alla som letar kompetens. Här finns personer med alla möjliga expertområden – allt från innovativ företagskultur, reproduktion eller avfallsimport till kärnkraft, asylfrågor, eller mobil marknadsföring. Saknar ni någon lista? Maila i så fall info@rattviseformedlingen.se så kan vi göra en efterlysning tillsammans.

Vi har även samlat ihop våra 8 bästa tips för er som vill boka bättre paneler och debatter, varsågoda!

Så bokar du bättre

scroll-top