Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 130 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Linköpings kommun söker rektor till resursskolorna, Linköping

Socialdemokraterna i Europaparlamentet söker politiskt sakkunnig, Bryssel

Bio Rio söker restaurangchef, Stockholm

Fler lediga jobb
nyhet

Är du vår praktikant?

Publicerad
tisdag, 8 januari 2013

Rättviseförmedlingen söker en person som vill göra praktik hos oss, gärna med start så snart som möjligt.
Du som vill praktisera kanske går en utbildning inom journalistisk, kommunikation eller webb. Självklart följer du Rättviseförmedlingen och vill hjälpa oss att göra skillnad. Du bör vara intresserad av sociala medier och bra på att skriva. Kan du Photoshop och/eller WordPress = extra bra!
Dina arbetsuppgifter beror delvis på dina intressen och din kompetens. Vi är en liten organisation så du måste vara beredd att hugga i med allt möjligt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att uppdatera hemsidan, assistera projektledare, göra research och redigera bilder. Du kommer att lära dig massor om jämställdhet, mångfald, påverkansarbete och sociala medier. Eller så blir det du som lär oss!

OBS! Vi vill att din praktik ingår som en del i en utbildning som berättigar till studiestöd. Du behöver även en egen dator. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och hoppas därför på sökanden med många olika bakgrunder. Eftersom våra praktikanter hittills oftast varit tjejer vill vi särskilt uppmuntra andra att söka!

Hör av dig på en gång till info@rattviseformedlingen.se med din ansökan, och sprid gärna vår förfrågan till de du tror kan vara intresserade. Tack!

scroll-top