Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Botkyrka kommun söker verksamhetschef för ungdom och förening, Botkyrka

RFSU söker generalsekreterare, Stockholm

RFSU Göteborg söker projektmedarbetare, Göteborg

Fler lediga jobb

Kurser

Publicerad
måndag, 13 oktober 2014
Uppdaterad
fredag, 25 augusti 2017

Rättviseförmedlingen engagerar idag fler än 100 000 personer i sociala medier.

Vi har gått från 0 – 130 000 engagerade följare och blivit en viktig röst i samhällsdebatten, med smarta knep och knappa resurser. Nu vill vi hjälpa fler att nå ut i sociala medier.

Höstens kurser:
5/10 – Förändra världen via sociala medier – ideell sektor
30/11- Lyckas med marknadsföring i sociala medier

Mer info om kursernas innehåll och anmälan finns nedan. Har du frågor är det bara att maila oss på info@rattviseformedlingen.se. Och om du inte kan hålla dig kan du alltid boka en föreläsning, läs mer om dom här.

 

Våra utbildningar

Kurserna hålls på vårt kontor i Gamla stan, Stockholm men det finns självklart möjlighet att boka oss till andra platser runt om i världen.

Klicka dig in på den kursen du är intresserad av för prisuppgift och mer information.

Våra föreläsare

SEHER YILMAZ

Seher är Rättviseförmedlingens styrelseordförande. Hon har bakgrund som konsult inom samhällskommunikation på PR-byrå och fackförbund, och började sin bana inom den ideella sektorn som ordförande för Sveriges Elevkårer. Seher har varit ledamot i Skolverkets styrelse och sitter på uppdrag av regeringen i insynsrådet för Statens historiska museer.

TINA SAYED NESTIUS

Tina är projektledare för vårt mediegranskningsprojekt. Hon har en bakgrund som journalist och har hittills hunnit med att vara allt från reporter till chefredaktör. Sedan 2015 kan hon också titulera sig författare då boken #blidigitaltsmart gavs ut. Senaste åren har Tina drivit egen kommunikationsbyrå och hjälpt organisationer att bli bättre på digitalt i allmänhet och sociala medier i synnerhet.

MARIA-PIA CABERO

Maria-Pia är utbildningsansvarig och tror på folkbildningens kraft för att driva samhällsförändring. Hon har tidigare varit föreläsare och utbildningsansvarig på Stiftelsen Expo och är därför särskilt bevandrad i frågor om den högerextrema miljön i Sverige. Hon är utbildad journalist, inriktad på medie- och kommunikationsvetenskap och har studerat ett masterprogram i mänskliga rättigheter.

scroll-top