Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 130 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Moderna Museet söker HR-chef, Stockholm

Science Park söker affärsutvecklare, Jönköping

Upplands Väsby Kommun söker projektledare, Upplands Väsby

Fler lediga jobb

Platsannonsera

Publicerad
tisdag, 25 mars 2014
Uppdaterad
tisdag, 27 juni 2017

Att platsannonsera hos Rättviseförmedlingen innebär:

  • Att ert företag eller er organisation når kompetens utanför ert eget nätverket.
  • Att ni kommunicera att ni är en arbetsplats som arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor.
  • Att ni stöttar Rättviseförmedlingens arbete för jämställdhet och mångfald.

Efter avslutad annonseringsperiod får ni statistik över den spridning och det engagemang er platsannons skapat på vår hemsida och i våra sociala medier.

 

DESSA NÅR NI MED ER PLATSANNONS

Över 80% av våra följare är kvinnor, 45 % av dem är mellan 25-34 år. Större delen av dem bor i Stockholm men vi är även stora i Göteborg, Malmö, Lund och Uppsala. Vi vet att våra följare är bra på att sprida och dela annonser till vänner och bekanta, vilket gör att vi får bra räckvidd även i mindre städer.

”Vi använder oss regelbundet av Rättviseförmedlingen eftersom rättvis rekrytering och mångfald står högt upp på dagordningen både hos oss på Wise Professionals, men även hos våra kunder. Genom att annonsera via Rättviseförmedlingen upplever vi att vi når fler kandidater som vi kanske annars inte hade kunnat nå.” – Wise Professionals

 


ANNONSPAKET

1. Platsannonsering 

Er annons publiceras på vår hemsida under två veckor samt delas i våra sociala medier. På Facebook visas annonsen två gånger, på Linkedin och Twitter visas annonsen en gång. Kostnad: 12 000 kr exkl. 25% moms.

2. Målgruppsanpassad annonsering 

Er annons publiceras på vår hemsida under två veckor samt delas på Linkedin och Twitter en gång. Vi  målgruppsanpassar en annons på Facebook om er lediga tjänst utifrån era önskemål. Kostnad: 13 000 kr exkl. 25% moms.

3. Platsannonsering + analys av annonstext

Er annons publiceras på vår hemsida under två veckor samt delas i våra sociala medier. Vi analyserar er platsannons ur ett inkluderingsperspektiv och delar med oss av våra tips för att bredda urvalet av sökande. Vilka signaler sänder ni ut med platsannonsen? Når ert företag eller er organisation ut till de ni vill nå? Kostnad: 15 000 kr exkl. 25% moms.

4. Målgruppsanpassad annonsering + analys av annonstext

Er annons publiceras på vår hemsida under två veckor, delas på Linkedin och Twitter samt målgruppsanpassas på Facebook. Vi analyserar er platsannons ur ett inkluderingsperspektiv och delar med oss av våra tips för att bredda urvalet av sökande. Kostnad: 16 000 kr exkl. 25% moms.

5. Skräddarsytt annonspaket

Vill ni ha ett annat upplägg? Maila oss på info@rattviseformedlingen, eller ring oss på 070 – 033 30 47, så hjälper vi er!

 

Vill ni platsannonsera? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er!

Information in English


ANNONSPOLICY

  • Vi förbehåller oss rätten att välja vilka som får annonsera hos Rättviseförmedlingen.
  • Vi kan neka annonser/annonsörer om vi anser att annonsören 1) inte utgår från principen om alla människors lika värde 2) motverkar Rättviseförmedlingens syfte att skapa en rättvisande representation i ett jämlikt samhälle.
  • Vi kan också neka annonser/annonsörer där det finns en risk för stor arbetsbelastning på Rättviseförmedlingens personal på ett sätt som hindrar oss från att utföra vår kärnverksamhet.

 

Vi vill platsannonsera!

  • Namn på företag eller organisation
  • Namn på kontaktperson
  • E-mail till kontaktperson
scroll-top