rattvise-kampanj-banner

Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 130 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kammarkollegiet söker handläggare till Arvsfondsdelegationsenheten, Stockholm

Kulturförvaltningen söker projektledare till konstenheten, Stockholm

Riksteatern söker vikarierande produktionsassistent till Cullbergbaletten, Stockholm

Fler lediga jobb

Platsannonsera

Publicerad
tisdag, 25 mars 2014
Uppdaterad
tisdag, 25 april 2017

Rättviseförmedlingen har över 130 000 följare på Facebook, LinkedIn, Twitter och Instagram. Att platsannonsera genom oss innebär att vi presenterar dina lediga tjänster för så många som möjligt av dem. Dessutom är det:

 • Ett sätt att visa omvärlden att ert företag arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald.
 • En möjlighet att nå våra över 100 000 rättviseförmedlare och deras sammanlagda nätverk. Rättviseförmedlarna följer oss för att de vill hjälpa till att rätta till skevheter och hitta de som tillhör underrepresenterade grupper.
 • Ett konkret sätt att stötta vårt arbete för jämställdhet och mångfald.

DESSA NÅR DU MED DIN ANNONS

70% av rättviseförmedlarna är kvinnor. Den största andelen är 25 – 44 år och 16% av dem är 45 – 54 år. Större delen av dem bor i Stockholm men vi är även stora i Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi vet att våra följare är bra på att sprida och dela annonser till vänner och bekanta, vilket gör att vi får bra räckvidd även i mindre städer (många av våra följare runt om i landet efterlyser ofta platsannonser i deras regioner).

”Vi använder oss regelbundet av Rättviseförmedlingen eftersom rättvis rekrytering och mångfald står högt upp på dagordningen både hos oss på Wise Professionals, men även hos våra kunder. Genom att annonsera via Rättviseförmedlingen upplever vi att vi når fler kandidater som vi kanske annars inte hade kunnat nå.” – Wise Professionals

Information in English

EN PLATSANNONS INNEBÄR:

 • Att platsannonsen, tillsammans med er logotyp, under 2 veckor exponeras på vår webbsida rattviseformedlingen.se
 • Att vi sprider information om platsannonsen i vårt nätverk av rättviseförmedlare i sociala medier.
 • Att vi för statistik över spridning samt det engagemang som din platsannons skapat och skickar det till er efter avslutad annonsering.

VAD VI BEHÖVER AV ER FÖR EN PLATSANNONS:

 • Annonstext som beskriver tjänsten på ett sakligt och icke-diskriminerande sätt (vi kan hjälpa till att skriva annonstexten om ni önskar).
 • En kvadratisk version av er logotyp på vit bakgrund, minst 200 pixlar bred.
 • Faktureringsadress + referens

Kontakta oss på info@rattviseformedlingen.se för mer information och prisuppgift.


Rättviseförmedlingen erbjuder utöver annonsering en rad olika tjänster som har med rekrytering att göra. Nedan kan du läsa om hur vi kan hjälpa er med annonstexter. Dessutom håller vi bland annat en kurs i hur du rekryterar smartare genom att motverka diskriminering och möjliggöra mångfald. Läs mer om den här!

VI KAN HJÄLPA DIG MED ANNONSTEXTEN

Rättviseförmedlingen kan hjälpa till att analysera era platsannonser ur ett inkluderingsperspektiv. Vi kan också författa annonstexten åt er.

Når ni de ni vill nå? Hur disponerar ni texten i era platsannonser? Vad säger annonstexten om er organisation? Vilka tips och trix kan man ta till för att bredda urvalet av sökande på rätt sätt? Vi analyserar befintlig annons och tar fram en skriftlig rapport där vi ger förslag på förbättringar ur ett inkluderingsperspektiv. Vi ger även ett förslag på alternativ annonstext.

För prisuppgift, frågor och beställning kontakta oss på info@rattviseformedlingen.se.

 


ANNONSPOLICY

 • Vi förbehåller oss rätten att välja vilka som får annonsera hos Rättviseförmedlingen.
 • Vi kan neka annonser/annonsörer om vi anser att annonsören 1) inte utgår från principen om alla människors lika värde 2) motverkar Rättviseförmedlingens syfte att skapa en rättvisande representation i ett jämlikt samhälle.
 • Vi kan också neka annonser/annonsörer där det finns en risk för stor arbetsbelastning på Rättviseförmedlingens personal på ett sätt som hindrar oss från att utföra vår kärnverksamhet.
 • Vi erbjuder i vissa fall också bannerutrymme på rattviseformedlingen.se. Detta utrymme är främst reserverat för budskap som kan kopplas till representation, jämställdhet och jämlikhet. Maila info@rattviseformedlingen.se om du vill veta mer om bannerutrymmet samt få prisuppgift etc.
scroll-top