Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Jämställdhetsmyndigheten söker kvalificerade utredare för att förebygga och bekämpa mäns våld mot…

Stockholms handbollförbund söker projektledare, Stockholm

Riksteatern söker personalspecialist med fokus på jämlikhet och mångfald, Botkyrka

Fler lediga jobb

Föreläsningar & workshops

Publicerad
tisdag, 25 mars 2014
Uppdaterad
fredag, 13 oktober 2017

Rättviseförmedlingen kommer gärna till din organisation för att inspirera och/eller ge er konkreta verktyg för hur ni kan rekrytera smartare, kommunicera bredare eller helt enkelt ta ert mångfalds- och jämställdhetsarbete till en högre nivå.

Vi utbildar redaktioner, ledningsgrupper, personalavdelningar och många andra i frågor som rör mångfald, representation i media, inkluderande rekrytering och strategier för jämställdhets- och jämlikhetsarbete. Fokus ligger på att hitta lösningar och presentera metoder som är konkreta och som kan praktiseras på en kulturell, strategisk och operativ nivå.

Scrolla ner och läs mer om vilka föreläsningar och utbildningar vi erbjuder! För mer information, skriv till oss på info@rattviseformedlingen.se eller ring oss på 070 – 033 30 47.

Våra föreläsningar

Föreläsning

Kommunicera med mångfald

Allt fler företag och organisationer väljer att spegla Sveriges mångfald i sin kommunikation. De gör det för att medborgare och konsumenter i allt [...]

Föreläsning

Rekrytera med större bredd

Dags att växa genom rekrytering? Vi vill inspirera och ge er kunskap och verktyg som behövs för att ta tillvara på all den kompetens och talang som [...]

Föreläsning

INTERNATIONELLA STUDIEBESÖK

Vi erbjuder studiebesök hos oss för internationella delegationer som är på besök i Stockholm. I föreläsningen berättar vi om vår verksamhet och vårt [...]

Tips! Föreläsningarna gör vi för grupper i alla storlekar. Vi kan dessutom skräddarsy ett upplägg för ditt företag eller organisation. Det kan handla om hur ni jobbar med mångfaldsfrågor internt eller hur ni kommunicerar till kunder och andra intressenter. Hör av er så kikar vi på det tillsammans.

Våra föreläsare

SEHER YILMAZ

Seher är Rättviseförmedlingens styrelseordförande. Hon har bakgrund som konsult inom samhällskommunikation på PR-byrå och fackförbund, och började sin bana inom den ideella sektorn som ordförande för Sveriges Elevkårer. Seher har varit ledamot i Skolverkets styrelse och sitter på uppdrag av regeringen i insynsrådet för Statens historiska museer.

TINA SAYED NESTIUS

Tina är projektledare för vårt mediegranskningsprojekt. Hon har en bakgrund som journalist och har hittills hunnit med att vara allt från reporter till chefredaktör. Sedan 2015 kan hon också titulera sig författare då boken #blidigitaltsmart gavs ut. Senaste åren har Tina drivit egen kommunikationsbyrå och hjälpt organisationer att bli bättre på digitalt i allmänhet och sociala medier i synnerhet.

MARIA-PIA CABERO

Maria-Pia är utbildningsansvarig och tror på folkbildningens kraft för att driva samhällsförändring. Hon har tidigare varit föreläsare och utbildningsansvarig på Stiftelsen Expo och är därför särskilt bevandrad i frågor om den högerextrema miljön i Sverige. Hon är utbildad journalist, inriktad på medie- och kommunikationsvetenskap och har studerat ett masterprogram i mänskliga rättigheter.

scroll-top