Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 130 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Stockholms Handbollförbund söker tävlingsansvarig, Stockholm

Upplands Väsby Kommun söker projektledare, Upplands Väsby

Moderna Museet söker HR-chef, Stockholm

Fler lediga jobb

Föreläsningar

Publicerad
tisdag, 25 mars 2014
Uppdaterad
fredag, 16 juni 2017

Rättviseförmedlingen kommer gärna till din organisation för att inspirera och/eller ge er konkreta verktyg för hur ni kan rekrytera smartare, kommunicera bredare eller helt enkelt ta ert mångfalds- och jämställdhetsarbete till en högre nivå.  Scrolla ner och läs mer om vilka föreläsningar och utbildningar vi erbjuder!

Vill ni ha mer information kan du skriva till oss på info@rattviseformedlingen.se eller ringa oss på 070 – 033 30 47.

Våra föreläsningar

Föreläsning

Kommunikation och mångfald

Allt fler företag och organisationer väljer att spegla Sveriges mångfald i sin kommunikation. De gör det för att medborgare och konsumenter i allt [...]

Föreläsning

INTERNATIONELLA STUDIEBESÖK

Vi erbjuder studiebesök hos oss för internationella delegationer som är på besök i Stockholm. I föreläsningen berättar vi om vår verksamhet och vårt [...]

Tips! Föreläsningarna gör vi för grupper i alla storlekar. Vi kan dessutom skräddarsy ett upplägg för ditt företag eller organisation. Det kan handla om hur ni jobbar med mångfaldsfrågor internt eller hur ni kommunicerar till kunder och andra intressenter. Hör av er så kikar vi på det tillsammans.

Våra föreläsare

SEHER YILMAZ

Seher är Rättviseförmedlingens styrelseordförande. Hon har bakgrund som konsult inom samhällskommunikation på PR-byrå och fackförbund, och började sin bana inom den ideella sektorn som ordförande för Sveriges Elevkårer. Seher har varit ledamot i Skolverkets styrelse och sitter på uppdrag av regeringen i insynsrådet för Statens historiska museer.

SOFIA EMBRÉN

Sofia är vår vd och är den av oss på kontoret som har varit med allra längst (nästan från start faktiskt). Sofia har samlat på sig dryga 20 års erfarenhet av att arbeta inom svensk mediebransch både med redaktionellt innehåll men också på marknadssidan. Hon har genom åren passerat bland annat ZTV, Veckorevyn och IT-företaget Spray mitt under blossande IT-bubbla.

TINA SAYED NESTIUS

Tina är projektledare för vårt mediegranskningsprojekt. Hon har en bakgrund som journalist och har hittills hunnit med att vara allt från reporter till chefredaktör. Sedan 2015 kan hon också titulera sig författare då boken #blidigitaltsmart gavs ut. Senaste åren har Tina drivit egen kommunikationsbyrå och hjälpt organisationer att bli bättre på digitalt i allmänhet och sociala medier i synnerhet.

MARIA-PIA CABERO

Maria-Pia är utbildningsansvarig och tror på folkbildningens kraft för att driva samhällsförändring. Hon har tidigare varit föreläsare och utbildningsansvarig på Stiftelsen Expo och är därför särskilt bevandrad i frågor om den högerextrema miljön i Sverige. Hon är utbildad journalist, inriktad på medie- och kommunikationsvetenskap och har studerat ett masterprogram i mänskliga rättigheter.

scroll-top