Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 100 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Folkets Hus och Parker söker Ekonomichef, Stockholm

Linköpings kommun söker HR direktör, Linköping

Sida söker administratör till Enheten för kapacitetsutveckling, Stockholm

Fler lediga jobb

Föreläsningar

Publicerad
tisdag, 25 mars 2014
Uppdaterad
torsdag, 16 februari 2017

Rättviseförmedlingen kommer gärna till din organisation för att inspirera och/eller ge er konkreta verktyg för hur ni kan rekrytera smartare, kommunicera bredare eller helt enkelt ta ert mångfalds- och jämställdhetsarbete till en högre nivå.  Scrolla ner och läs mer om vilka föreläsningar och utbildningar vi erbjuder!

Vill ni ha mer information så kan du skriva till oss på info@rattviseformedlingen.se eller ringa oss på 070 – 033 30 47

Våra föreläsningar

Föreläsning

Kommunikation och mångfald

Allt fler företag och organisationer väljer att spegla Sveriges mångfald i sin kommunikation. De gör det för att medborgare och konsumenter i allt [...]

Föreläsning

INTERNATIONELLA STUDIEBESÖK

Vi erbjuder studiebesök hos oss för internationella delegationer som är på besök i Stockholm. I föreläsningen berättar vi om vår verksamhet och vårt [...]

Tips! Föreläsningarna gör vi för grupper i alla storlekar. Vi kan dessutom skräddarsy ett upplägg för ditt företag eller organisation. Det kan handla om hur ni jobbar med mångfaldsfrågor internt eller hur ni kommunicerar till kunder och andra intressenter. Hör av er så kikar vi på det tillsammans.

Våra föreläsare

SEHER YILMAZ

Seher är Rättviseförmedlingens styrelseordförande. Hon har bakgrund som konsult inom samhällskommunikation på PR-byrå och fackförbund, och började sin bana inom den ideella sektorn som ordförande för Sveriges Elevkårer. Seher har varit ledamot i Skolverkets styrelse och sitter på uppdrag av regeringen i insynsrådet för Statens historiska museer.

SOFIA EMBRÉN

Sofia är vår vd och är den av oss på kontoret som har varit med allra längst (nästan från start faktiskt). Sofia har samlat på sig dryga 20 års erfarenhet av att arbeta inom svensk mediebransch både med redaktionellt innehåll men också på marknadssidan. Hon har genom åren passerat bland annat ZTV, Veckorevyn och IT-företaget Spray mitt under blossande IT-bubbla.

AURORA PERCOVICH GUTIERREZ

Aurora har bland annat hand om våra företagssamarbeten, rekryteringstjänster, event och projekt. Nu senast var hon en av hjärnorna bakom vårt femårsfirande då vi hade en tolvtimmarsfestival på Moderna Museet i Stockholm och Rättvisepriset som i år gick till Göteborgs Kulturkalas.

TINA SAYED NESTIUS

Tina är projektledare för vårt mediegranskningsprojekt. Hon har en bakgrund som journalist och har hittills hunnit med att vara allt från reporter till chefredaktör. Sedan 2015 kan hon också titulera sig författare då boken #blidigitaltsmart gavs ut. Senaste åren har Tina drivit egen kommunikationsbyrå och hjälpt organisationer att bli bättre på digitalt i allmänhet och sociala medier i synnerhet.

JESPER HÄGGE

Jesper jobbar med att analysera och dra slutsatser ur enorma mängder information och det har han tidigare gjort som forskningsassistent på JMK, Stockholms universitet. Innan dess arbetade han i olika projekt på Bokförlaget Max Ström där han bland annat var redaktör för Dagens Nyheters 150-års jubileumsbok.

Robin Löthberg

Robin jobbar med Rättviseförmedlingens kärnverksamhet – efterlysningarna. Har en bakgrund i medie- och kommunikationsvetenskap och tidigare arbetat med kommunikation på Moderna Museet. Gjort praktik på både Rättviseförmedlingen och Svenska Filminstitutet.

scroll-top