Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 135 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Kulturlyftet – Kultur i hela landet söker en projektassistent, Stockholm

Mobile Interaction söker Frontend-utvecklare, Stockholm

Riksteatern söker Projektledare bildproduktion (Filmproducent), Hallunda

Fler lediga jobb
efterlys

Tjänster

Publicerad
torsdag, 7 februari 2013
Uppdaterad
torsdag, 31 augusti 2017

Information in English

Lite förenklat kan man säga att det finns fyra sätt att utnyttja Rättviseförmedlingens tjänster: ett som är gratis och utan begränsningar, ett som är gratis med vissa begränsningar och två som kostar lite pengar – men som i gengäld bidrar till att finansiera de andra två. Här reder vi ut begreppen kring de olika alternativen.

 1. SÖK BLAND VÅRA LISTOR – GRATIS OCH UTAN BEGRÄNSNINGAR

Är du rekryterare, jobbar du på en HR-avdelning eller är du bara allmänt nyfiken på nya bekantskaper som kan öka bredden och mångfalden i olika sammanhang? Då kan vi rekommendera ett besök på den här sidan. Där hittar du resultatet av alla våra efterlysningar – sökbara listor med namn, information och kontaktuppgifter till personer med kompetens inom ett visst område. Lycka till!

2. GÖR EN EFTERLYSNING – GRATIS MED VISSA BEGRÄNSNINGAR

Vem som helst är välkommen att föreslå en efterlysning av kompetens som har hamnat i skymundan. Att efterlysa genom oss är gratis. Efterlysningen publiceras i våra sociala medier och sprids därmed i ett snabbt växande nätverk om över 130 000 personer. Här kan du läsa mer om hur efterlysningar går till samt vad som krävs för att den ska godkännas för publicering.

3. PLATSANNONSERA – KOSTAR LITE PENGAR

Att platsannonsera genom Rättviseförmedlingen kostar en liten slant – men finansierar i gengäld delar av våra andra, ideella tjänster. I platsannonserna skriver vi ut all den text som finns i en vanlig platsannons och publicerar denna på vår hemsida och i våra sociala medier, där vi har över 130 000 följare. Det blir en fin möjlighet för er som företag och organisation att nå utanför era egna nätverk, det vill säga nå andra målgrupper än de ni vanligtvis når med era annonser. Här finns mer information om hur det funkar att platsannonsera hos oss.

4. Boka en föreläsning/gå en utbildning – kostar lite pengar

Vill du lära dig mer om våra kunskaper, metoder och erfarenheter av vårt arbete hittills? Då går det finfint att anlita oss som föreläsare eller gå en av våra utbildningar. Vi har flera olika föreläsningar som du kan boka till ditt företag eller din organisation, där du får inspiration och konkreta tips på hur du kan arbeta med att uppnå mer jämställdhet och mångfald. Mer information om våra olika föreläsningar hittar du här. Du kan också ta med en kollega eller kompis och gå en av våra kurser. Dessa innehåller både föreläsningar och övningar där ni som organisation eller företag får konkreta verktyg som behövs för att bli ännu bättre på mångfalds- och jämställdhetsfrågor. Kurserna kan du läsa mer om här.

 

scroll-top