Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 130 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

RFSL söker internationell chef, Stockholm

Rättviseförmedlingen söker VD, Stockholm

Stockholms Stadsmission söker föreståndare, Stockholm

Fler lediga jobb
efterlys

Tjänster

Publicerad
torsdag, 7 februari 2013
Uppdaterad
tisdag, 11 oktober 2016

Information in English

Lite förenklat kan man säga att det finns fyra sätt att utnyttja Rättviseförmedlingens tjänster: ett som är gratis och utan begränsningar, ett som är gratis med vissa begränsningar och två som kostar lite pengar – men som i gengäld bidrar till att finansiera de andra två. Här reder vi ut begreppen kring de olika alternativen.

 1. SÖK BLAND VÅRA LISTOR – GRATIS OCH UTAN BEGRÄNSNINGAR

Är du rekryterare, jobbar du på en HR-avdelning eller är du bara allmänt nyfiken på nya bekantskaper som kan öka mångfalden i exempelvis tidningar, tv-soffor och radiostudios eller på konferenser och kongresser? Då kan vi rekommendera ett besök på den här sidan. Där hittar du resultatet av alla våra efterlysningar i sökbara listor med hittar namn och i många fall länkar till mer information om personen i fråga. Lycka till!

2. GÖR EN EFTERLYSNING – GRATIS MED VISSA BEGRÄNSNINGAR

Vem som helst är välkommen att föreslå en efterlysning av kompetens som har hamnat i skymundan. Efterlysningen publiceras i våra sociala medier och sprids därmed i ett snabbt växande nätverk om över 100 000 personer. Men innan du klickar på info@rattviseformedlingen.se och skickar din efterlysning kan det vara bra att känna till vad som krävs för att den ska godkännas för publicering. Det hittar du här.

3. PLATSANNONSERA – KOSTAR LITE PENGAR

Att platsannonsera genom Rättviseförmedlingen kostar en liten slant – men finansierar i gengäld delar av våra andra, ideella tjänster. I platsannonserna skriver vi ut all den text som finns i en vanlig platsannons och publicerar denna på vår webbsida och i våra sociala medier. Det blir en fin möjlighet för er som företag att nå ut till andra målgrupper än de ni vanligtvis når med era annonser. Rättviseförmedlingen följs av över 100 000 personer som är intresserade av att hitta de som är underrepresenterade och jämna ut skevheter. Här finns mer information om hur det funkar att platsannonsera hos oss.

4. Boka en föreläsning/gå en utbildning – kostar lite pengar

Vill du lära dig mer om våra kunskaper, metoder och erfarenheter av vårt arbete hittills? Då går det finfint att anlita oss som föreläsare eller gå en av våra utbildningar. Vi har flera olika föreläsningar som du kan boka till ditt företag eller din organisation, där du får inspiration och konkreta tips på hur du kan arbeta med att uppnå mer jämställdhet och mångfald i ditt sammanhang. Våra olika föreläsningar hittar du här. Eller så kan du ta med en kollega eller bästis och gå en av våra utbildningar. Dessa innehåller både föreläsningar och interaktiva övningar där ni som organisation eller företag får de konkreta verktygen som behövs för att bli ännu bättre på mångfalds- och jämställdhetsfrågor. Utbildningarna kan du läsa mer om här.

 

scroll-top