Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 100 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Botkyrka kommun söker biträdande enhetschef

Svenska Afghanistankommittén söker HR-ansvarig

SVERIGES KOMMUNIKATÖRER SÖKER SKRIBENT/COPYWRITER

Fler lediga jobb
Kundvagnen uppdaterad!
Slut!

SOMMARSTÄNGT

Vi har sommarstängt och är tillbaka den 8 augusti. Har du några frågor eller funderingar kan du höra av dig till oss på info@rattviseformedlingen.se så svarar vi så fort vi är tillbaka. Shoppen öppnar då med. Glad sommar!!!

100 kr

Rättviseväskan

Köp Rättviseväskan! När kostnaderna är betalda går resterande direkt till Rättviseförmedlingens verksamhet. Exempelvis till hyra och projektkostnader. Väskan är tillverkad i USA av 100 % ekologisk bomull.

Lägg i kundvagn spinner
100 kr

Rättvisepeng 100

Stöd Rättviseförmedlingens arbete med 100 kronor. Ditt stöd är guld värt! Tack!

Lägg i kundvagn spinner
200 kr

Rättvisepeng 200

Stöd Rättviseförmedlingens arbete med att synliggöra och korrigera skevheter i samhället med 200 kronor. Ditt stöd är guld värt! <3

Lägg i kundvagn spinner
500 kr

Rättvisepeng 500

Stöd Rättviseförmedlingens arbete med att synliggöra och korrigera skevheter i samhället med 500 kronor. Ditt stöd är guld värt!

Lägg i kundvagn spinner
1000 kr

Rättvisepeng 1000

Stöd Rättviseförmedlingens arbete med 1000 kronor. Ditt stöd är stjärnstopp värt! Köp av högsta valutan ger också ett extra tack på hemsidan om man vill. Tack!

Lägg i kundvagn spinner
scroll-top